петък, септември 17, 2021

122 машини чистят София от снега

122 машини снегопочистваща техника са на терен и извършват обработки със смеси против заледяване в София, съобщиха от Столична община. Обработени са пътищата, по които се движат колите на масовия градски транспорт.

Снегопочистващата техника започва работа по основните улици в районите, както и на вътрешноквартални улици. Опесъчени са пътищата в природен парк „Витоша“ – Драгалевци – Алеко и Бояна – Златни мостове.

В момента по-обилен е снеговалежът в южните квартали. Екипи на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ обхождат стръмни и опасни участъци в града, както и мостовите съоръжения, за да проверят състоянието им.

Напомняме на шофьорите да излизат на пътя само с добре оборудвани за зимата автомобили и да шофират със съобразена със зимната обстановка скорост.

Източник: Cross.bg

Подобни публикации
1 Коментар
  1. Любомир Шоков казва

    Опитите със сол. Ефекта ще е поразяващ. С пясък освен мръсна София нищо друго няма да се случи. Проблема пък при солта е че,нямаме работеща канализация. И така се получава -( Кипи безмислен труд,симулиране на труд и кражба на пари.) До кога?

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече