събота, август 15, 2020

19 минути: Пострадалото семейство със забрана да говори за катастрофата с Караянчева!? Крият информация за състоянието на детето

Семейството, катастрофирало в кортежа на председателя на народното събрание Цвета Караянчева, е получило забрана да говори за фаталния инцидент. Журналистка се е опитала да се свърже с жената и детето, които са били в лекия автомобил, ударен от колата на НСО при пътния инцидент, но не е успяла, въпреки че е използвала дори и сериозни връзки, за да получи повече информация по случая, твърдят от „19 минути“.

Вече трети ден няма никаква информация за състоянието на детето, което също пострада при инцидента. За сметка на това за състоянието на Караянчева гражданите се уведомяват едва ли не почти на всеки час. По всяка вероятност нещо сериозно се прикрива, след като на другите участници в катастрофата не им се позволява да говори, смята журналистката, опитала да стигне до пострадалото семейство. В болницата в Шумен, където са настанени, пък има засилено полицейско присъствие. Припомняме, че председателят на НС получи транспорт с правителствения хеликоптер от Шумен до София, но не взе със себе си пострадалото дете, а го остави за лечение в болницата в града.

Експерти пък разкриха, че най-вероятно Караянчева се е возила в автомобила на НСО без колан, след като от удара се е стигнало до фрактура на ключицата. Самата лимузина е с минимални щети от ПТП-то, което затвърждава хипотезата, че тя е била без колан. Предполага се, че кортежът на НСО се е движил и с много по-висока скорост от разрешената в този участък.

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече