понеделник, юни 27, 2022

3 топ дамски аксесоара за усмихнато начало на пролетта

Струва си да покажем скритата си цветна страна, да заложим на елегантните аксесоари и да се вдъхновим, в очакване на хубавите преживявания

Дългата зима сигурно почти е успяла да ви надвие и да помрачи всеки зародиш на ентусиазъм. Време е обаче това да се промени! Струва си да преоткрием своята женственост, да извадим на показ елегантните аксесоари, да се съживим и да погледнем с надежда напред.

Вярваме, че охотно ще се съгласите с тези препоръки и следващите идеи ще ви послужат за вдъхновение – да създадем едно усмихнато начало на пролетта.

  • Бижута в деколтето, бижута на ръката

Разбира се, че вече може да си позволите роклите с по-отворени деколтета, за да могат слънчевите лъчи да достигнат до зажаднялата ви за топлина кожа. И сега е моментът да обърнете внимание на своите колиета, грижливо прибрани в луксозните кутии със съкровища.

Не пропускайте да украсите китката си с любимия часовник, и ако до скоро често сте го забравяли покрай пуловерите с дълъг ръкав, сега рестартирайте навика си да го поставяте всяка сутрин на мястото му.

Ако тепърва имате желание да се сдобиете с ценна находка – разгледайте модели дамски часовници от Timer.bg.

  • Ефирните шалове

Не, не прибирайте в гардероба шаловете, поне онези ефирните, нежните, изтъкани от стил и изисканост.

Все още се нуждаем от тях, било за да завършим с финален щрих тоалета си, или да го разнообразим с цветен акцент, а може и просто да се загърнем при по-студен полъх вечер на разходка след работа.

Всеки шал има своя история, носи индивидуално послание, притежава силата да превръща всяка дреха в произведение на изкуството. Възползвайте се максимално!

  • Игра със светлината

Предизвикателството на играта с първите слънчеви лъчи е колкото хубаво, толкова и опасно. Запазете очите си с класически или ексцентрични слънчеви очила, които несъмнено ще подчертаят излъчването ви, ще прикрият чувствителната зона и ще ви направят доста по-самоуверена по пътя към целта.

Слънчевите очила са един от най-предпочитаните аксесоари, които с удоволствие ще носим не само през пролетта, но и в горещите летни дни. Моделите тип „котешки очи“ запазват своята позиция сред актуалните трендове – предимно заради своето ретро и кокетно излъчване.

Какво ще съдържа вашият моден арсенал, решавате само и единствено вие. Именно в това се крие способността на всяка жена да променя света и да завладява с индивидуалното си присъствие, внасяйки поглед от непозната гледна точка.

Опитайте, бъдете муза и се наслаждавайте на прекрасните топли месеци!

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече