събота, юни 6, 2020

Българският ум – на върха на пениса

Математикът проф. Михаил Константинов изчислява, че българите се топим на година по половин процент. Но не по принцип, а от зората на новодемокрацията.

Какво означава това? Нежизнеспособност на BG – популацията в новите условия? Или смъртоносност на новодемократичните условия за положително развитие на BG демографията?

Национална импотентност или потисната сексуалност?

След Освобождението от турско сме 4 милиона /много милиони обаче остават извън пределите на държавата тогава/. След освобождението от комунизма сме към 9 милиона /след 2 световни войни и национални катастрофи!/. А сега сме над 7 милиона при тържеството на сексуалната революция и глобалната  „свобода”!?

Няма логика. Бедността не е оправдание, нито обяснение. Преди 1944-та и след това е имало такава мизерия, че плъховете са измирали, но българите сме се размножавали напук на логиката. Религиозните постулати също не са оправдание, нито обяснение. Я вижте китайците, индийците…

Единственото логично обяснение за свиването на размножителния нагон е модерният начин на живот. Иманентността му е егоистична, хедонистична, нарцистична. Модерният човек не иска да жертва уникалния си личен  живот, за да слугува на 4-5 дупета… Модерният човек не иска да жертва уникалния си личен  живот, за да скулптурира от 4-5 къса парчета месо  катедрали от личности… Модерният човек не иска да жертва уникалния си личен живот, за да  да претворява животинските инстинкти на 4-5 индивида в етична система от норми за хуманно поведение.

Така е и в просперираща Германия-  населението й застарява опасно и разчита на прираста на 8 милиона турски гастарбайтери. Така е и в ултрамодерна Япония- и тя застарява драстично и затова взима мерки с помощта на науката да се дават възможности на над 60-годишни жени да раждат.

Цивилизацията в даден момент става бич божий – трудно се възпроизвежда , защото се развива в посока неестественост. Жените се маскулинизират масово, мъжете  масово  изпедерастяват.

С извинение, но козата си сака пръч! Когато „козата” се погледне в огледалото и вижда само и единствено Миска, шоугърла, бизнесдама, интелектуалка…, логично е да не се стреми да си клонира естеството, а модерната представа за себе си. Проблемът е, че организмът може да роди само организъм, не представа.

Така е и при „пръча”. Погледне се в огледалото сутрин и иска да се вижда не брадат примат, а епилиран манекен, в офиса му налагат да е унисексиран, а на купон вече е почти задължително и да е гейиран, за да е в крак с модата…Как да забремени козата, като  е задължен  да следва неестествен модел на поведение?

Трудно е да се преодолее уклона на цивилизацията към неестественост. Но не е невъзможно. За нас българите има шансове да контрираме демографската катастрофа. Веднага трябва да вземем пример от застаряваща Германия. Там планомерно и целенасочено внасят турски гастарбайтери. И ние спокойно можем да внесем български етнос извън Европейския съюз- от Македония , от Сърбия,  от Молдова, от Бесарабия, от Албания, от целия бивш Съветски съюз. Чувал съм, че там могат да се преброят към 26 милиона етнически българи.

За част от тях е мегаизгодно да бъдат поканени и преселени в ЕС. Възможно е.  Ще им се раздадат земи, изоставени села, ще им се отворят всякакви възможности за развитие.

Другият ценен ресурс за оцеляване на българското семе са… хубавите циганки. Те са плодовити и жизнени. А и е полезно за циганския етност. Извадят ли се циганите от гетата, те се европеизират.  Тъй че българските гларуси да не се захласват само и единствено по феминизирани  германки и шведки, а да почнат да заплождат хубавите циганки. И да възпитават децата им по европейски. Не е срамно. Я вижте в САЩ как поддържат демографския си прираст- черни, жълти, червени, оранжеви, руси… Всяка боя е в държавната попара. Гледаш го на вид абориген, а той американец трето поколение.

Има надежда за българската нация. И тя е на върха на българския…пенис. Ала зависи от българския ум. Нямаш ли акъл и 35 сантиметра в гащите са безполезни.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече