събота, юли 2, 2022

Борисов с коментар за интервюто на Слави Трифонов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава срещите си с членове и симпатизанти на партията. Той е в Перник заедно с бишият финансов министър Кирил Ананиев по повод 14-годишнината на ГЕРБ в града.

„Честит рожден ден. Още кога казах, че тези няма да направят правителство, ще държат всичко, за да може Румен Радев да управлява. Първите лъжи на Радев бяха, че всичко било похарчено. Да се правело нещо, но без лидери. Защо? като се издъните да хвърлите министрите в коша. половин милиард за избори. била скъпа демокрацията. била скъпа, но е и отговорност. „Да, България“ каква консервативна партия била, тя си е социалистическа“, обърна се към хората Борисов.

За снощното интервю на Слави Трифонов той каза, че много се коментира. „Той заслужава уважение. Човек като е болен. Като е казал, че няма да прави правителство, това е. Корнелия Нинова се радва като дете на играчка. Никой не иска с нея, но тя ще прави разговори. С кого? Само, за да направят така, защото на Радев не му харесвало. Избори 2 в 1, само и само да спечели Радев“, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ припомни, как е предупредил Трифонов, че Христо Иванов и Мая Манолова ще го обикалят за постове. Борисов коментира, че точно както е казал на тъмно са се водили разговори.

Борисов коментира и служебното правителство на Румен Радев.  „Най-много ме дразни като кажат, че ще пращат хора на границата. Ние бяхме направили да няма нулева миграция. Отидох в Брюксел и донесох 360 млн. лв. на България за границата. Сега щели да правят нови центрове. Само ще похарчат едни нови пари. Външната политика е пълен провал. Ние сме против нелегалната миграция. Чак сега започнаха да говорят, че видите ли трябвало да си говорят и да гледаме избирателите. Как ще изчегърташ първата и втората политическа сила. Ще се учудя, ако Корнелия нинова започне да говори, след като три партии са и казали, че няма да правят коалиция с нея. Кога стана лош колегата Слави Трифонов? Всички, като при мене, са ходили да клечат в офиса му. Ние разбрахме ли кога Христо Иванов или мая Манолова са били при Трифонов. Не го разбрахме. И чак когато им е отказал, стана лош. Съберете се Мая – министър-председател, Корнелия и Хаджигенов вицепремиери и управлявайте. радев насъска народа“, каза Борисов.

„Като прочетох какви неща пишат за Слави ми стана много криво, защото съм чел същите когато се повреди колесника на самолета, или пък когато се контузих. Пишеха същите тези хора“, заяви Борисов по повод тежките обвинения и коментари срещу Трифонов в социалните мрежи.  

Източник: FlashNews

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече