събота, октомври 23, 2021

Борисов: Удариха дъното – снимали са ме как спя в Бояна (видео)

Политическите ни противници удариха дъното, заяви на извънреден брифинг в централата на ГЕРБ премиерът Бойко Борисов.

Снимали са ме как спя в Бояна. Това е нагласено още отпреди година, каза Борисов.

Да ме бяха снимали гол. В Банкя в тоалетната ме записаха. Да, случва ми се да спя по 4-5 часа, каза той.

Кой и кога е снимал? 

Реакцията му е по повод публикуваните днес в сайта „Афера“ снимки, за които се твърди, че са от резиденцията „Секвоя“. На снимките се виждат спящият Борисов, пари в чекмедже, злато, пистолет на нощното шкафче.

Въпреки че изброи няколко версии кой може да е поръчителят и кой може да е снимал, Борисов не даде конкретен отговор откъде идва атаката срещу него.

Той е категоричен обаче, че „тези всичките компромати са правени преди европейските избори. По мокета го улавям.“

Намекът за Цветанов

Днес моят заместник (Цветанов – б.р.) напуснал с мотиви. Пожелавам му успех. Но до вчера викаше зад гърба ми „победа“ и че ГЕРБ е най-силната партия. Всичките тези, които ги виждате тук, сега за него са боклуци, коментира Борисов.

Кои са неговите? Тези, които ние на изпълнителна комисия взехме решение да свалим доверието от тях. Аз изпълнителните комисии (на ГЕРБ – б.р.) ги правех в „Бояна“. Кабинетът, спалнята и тоалетната са на един етаж. Всички си ходеха нагоре-надолу. Може да е влизал, да е слагал, да е снимал, да е излизал. Ако гледате внимателно, там където си спинкам сладичко, това е интериорът. Нищо не е променяно, твърди лидерът на ГЕРБ.

Аз…тази спалня… ето, Бенатова е жива и здрава. Дойде, снима цялата спалня, прави интервю там преди време. Всички знаят какво има в нея. Знае се, че има каса, сиреч ако искаш да държиш нещо, има каса, каза Борисов.

Това ли е спалнята? Това е спалнята. Тя е била и при Станишев, и при Орешарски. Същата. Нали съм най-пазен, бе? Нали така писахте. Що ми е пистолет до главата? Ако имам пистолет, значи имам наум, че някоя служба не ми мисли доброто, твърди той.

Спалнята

Ние сме жертва, ние не сме инициаторите на това. За кой друг излезе, за кой? Чия друг спалня е интересна. Пускайте повече, даже аз не знам защо са ме снимали завит. По-добре да бяха ме снимали гол, каза министър-председателят.

Може ли да ме снимат в спалнята и после да си махат снимката? С тази снимка показват, че всички това е нагласено. Това е точно по евроизборите. Дали мои съпартийци са го направили, оставям на прокуратурата да разследва. Оставаше само да има и едно малко момче до мен и оттук да се хвърля. Компромати и манипулации. Всеки ден предупреждавах за това. Когато създадеш компромат, в учебниците на КГБ е написано, че трябва да създадеш такъв компромат, с който трябва да отвратиш, този, който го гледа – от себе си, коментира премиерът.

Преди ходех с автомат, сега ще си взема пистолет. От днес ще спя с пистолет, каза той в коментар на изтеклата снимка, на която на нощното шкафче се вижда пистолет. 

Радев с дрона

Същевременно Борисов твърди, че президентът Радев си позволява да пуска дрон, за да го снима:

НСО ме информира, че от Китай са му подарали дрон и той си го кара и си гледа, каза Борисов по адрес на Радев.

Заплахите идват не от кой да е, а от държавния глава. Този, който трябва да е обединителят на нацията. Този, който беше уличен. И сега, за да не е само той да е в калта, дай да ме вкарате и мене, заяви министър-председалят.

Никаква оставка през юли

Нашите политически противници днес удариха дъното. Въпросът е защо сега се прави, а не преди изборите, заяви още лидерът на ГЕРБ.

Според него причината е, че през юли се очакват много важни за страната ни неща – България върви уверено към влизане в банковия съюз и еврозоната, което означава парична независимост.

Аз имам да вкарам България в банковия съюз и еврозоната, важни геостратегически въпроси, подчерта Борисов.

Юли месец е важен месец, нито ще ме откажат, нито ще ме спрат. След юли – могат да правят каквото искат. След това ще настъпят необратими процеси, каза премиерът.

Скандалът с Цвета Караянчева

Опитаха се да ме скарат с Цвета. Тя знае колко я обичам и уважавам и е от малкото, които се кара с мен. Очакваха да си тръгне с цялата кърджалийска организация, коментира премиерът по повод на изтеклия миналата седмица аудиозапис.

Няма да ме принудят да живея в страх и да се гърча. Не съм се гърчил пред никой, заяви патетично Борисов.

Източник: Offnews.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече