събота, юли 11, 2020

Бойко Борисов обвини Румен Радев, че го следи с дрон

Румен Радев ме следи с дрон, обяви Бойко Борисов на извънреден брифинг  по повод изтеклите снимки от дома му.

Охраната на президента Радев спи заедно с моята охрана. Не съм го казвал досега, но той мина границите и ще го кажа – той си позволява да вдига дрон и да ме снима. Като кажа на охраната, че ще го сваля, той веднага го спира. Докарва ми го на терасата, пред хола, и аз като питам защо се прави това на охраната, те казват, че той го управлява“, каза Борисов.

„Последните дни и седмици виждате какво става – първо заплахите на Радев, че ще дойде свирепо правителство, представяте ли си да кажа, че правителството ще бъде свирепо към президента?!

Сиреч, той се готви да ни прави лоши неща и понеже моя дядо са го били комунистите, аз ще си имам едно на ум. Понеже те на избори не могат да ни бият, правят други неща“, посочи Борисов.

Премиерът заяви, че не спи с пистолет, тъй като очаква, че го охранява НСО. „Имам пистолет, но очаквам, че докато спя, НСО ще ме пази. Сега вече не знам!“, призна премиерът.

Той заяви, че има подозрения кой може да го е записал, тъй като е имало изпълнителна комисия на ГЕРБ в дома му. „Не знам какво и откъде могат да вземат и да компилират. Надявам се и съм убеден, че сега като видят експерти и прокуратурата, ще се разбере дали и как е монтирано и дали е законно. Ако е законно, това вече ще е проблем“, каза Борисов по повод записа.

За записа Борисов посочи още, че чака да види проверката на прокуратурата. „Манолев знаех, че ще бъде обвинен – не от прокуратурата, а от вашите публикации“, каза Борисов.

„Нито от Сретен Йосич се уплаших, нито от Божков ще се уплаша“, заяви Борисов.

„Притеснен съм, защото когато спя, съм уязвим, ще си направя много изводи! Как ще спя и дали изобщо ще спя там и ще ползвам тези услуги, ще си помисля.

Защо свалиха снимката, на която спя?“, запита премиера риторично по повод това, че фотографията е махната. На тази снимка Борисов е завит до кръста с чаршаф и спи напряко на леглото.

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече