вторник, януари 18, 2022

Деца откриха тяло на 15-годишно момиче в изоставена къща в Луковит

Полицията и прокуратурата в Ловеч разследват убийство на 15-годишно момиче в Луковит. Тялото на детето е било открито от други деца в недостроена къща в квартал „Изток”

По неофициална, но потвърдена информация по тялото на момичето са открити следи от насилие. Има задържан криминално проявен, наркозависим мъж.

Появиха се кадри от охранителните камери в района, на които се вижда боричкане между момичето и задържания 30-годишен мъж.

Момичето се е занимавало с просия. Подозира се, че е проституирало. Разследва се как и защо тя и задържаният са се озовали в недостроената къща. Жертват е живеела само с баща си.

Непълнолетната е видяна за последно от роднини в понеделник преди полунощ.

„Детето излезе в 23.00 ч. Отишла е в едно заведение и след това се срещат. Започва борба между двамата”, разказа Тошко Димчев, баща на убитата.

По тялото на момичето са открити следи от насилие.

„Той се бие и дрогира. Беше в затвора за година. Да не го бяха пускали”, споделя една от местните жителки на квартала.

На кадрите от охранителните камери се вижда как първоначално жертвата бяга от насилника, следва боричкане, след което той я взима на ръце и я вкарва в недостроена къща, където момичето беше намерено мъртво. Хората от квартала искат най-тежкото наказание, ако се докаже вината на задържания.

Разследването по случая продължава.

Източник: Novavarna.net

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече