сряда, юли 28, 2021

Digital4Plovdiv 2019 разкрива тайните на онлайн маркетинга и търговията

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv 2019 се завръща с ново издание. То ще се проведе на 30 ноември – 1 декември в Конгресния център Международен Панаир – Пловдив. Организаторите на събитието – Internet Media Group са подготвили интересна програма и за четвърта поредна година събират заедно едни от водещите лектори в страната.

Какво да очаквате от Digital4Plovdiv 2019?

През последните години Digital4Plovdiv се утвърди като успешен форум за иновации в бизнеса и обмяна на идеи. Четвъртото издание на събитието продължава в тази посока, като събира на едно място над 60 опитни експерти в сферата на дигиталния маркетинг и електронната търговия. Те ще обсъдят актуалните тенденции, ще разкажат повече за предизвикателствата и ще предложат иновативни решения. Събитието е с практическа насоченост и всички идеи ще бъдат представени чрез реални казуси. Участниците ще имат възможността да се запознаят с лекторите и да им зададат своите въпроси.

За кого е подходящо събитието?

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия предлага страхотни възможности на всички свои посетители. Събитието е подходящо за собственици на онлайн магазини, маркетинг мениджъри и специалисти по маркетинг. Те ще могат да създадат важни бизнес контакти и ценни партньорства. Освен това, ще  получат нови знания и ще научат повече за новостите и актуалните тенденции. Не на последно място, ще бъдат консултирани от доказани професионалисти в сферата, с помощта на които да трансформират своя бизнес.

Теми, казуси и работилници

По време на събитието участниците ще имат възможността да се запознаят с интересни казуси (case study), а също да се включат в дискусии и работилници (workshop). Първият ден е с основен фокус онлайн маркетинг. Част от темите, които ще бъдат засегнати са:  социални мрежи, видео маркетинг, SEO, PPC, Content marketing, Performance Marketing. Вторият ден е посветен на новостите в електронната търговия. Лекторите ще обсъдят важни теми като: платформи за онлайн магазини, доставки, дропшипинг, законови регулации, иновации в онлайн търговията и др.

Програма

Програмата на конференцията е разделена в два дни.

1) Ден първи (30.11) Основна тема: Онлайн маркетинг
– Зала 1: Case Studies / Презентации
– Зала 2: Workshops / Дискусии

Теми и направления в този ден: Официална статистика в дигиталния маркетинг 2019-2020, Социални мрежи, Видео маркетинг, SEO, PPC (Facebook/Google), Content marketing, Performance Marketing.

Лектори, които са известни до този момент са:

Георги Стефанов е топ SEO експерт от дигитална агенция Ganbox, който ще изнесе интересна лекция на тема „Как се индексират 6 милиона продукта на онлайн магазин в Google“, която ще бъде полезна за собственици на онлайн бизнес.

Славчо Панов от WebsiteDesign ще изнесе полезна лекция на тема „Лесни, но изключително ефективни SEO хватки за високи резултати”.

Александър Георгиев от дигитална агенция Advertise ще участва с тема „Добри практики за ръчен мениджмънт на наддаванията в PPC рекламата“.

Никола Минков от  SerpAct ще изнесе лекция на тема “Ребрандиране и смяна на домейн с 20% ръст на приходите чрез органичен трафик”.

Любомир Попов от sem.bg с тема “Google Ads PPC Workshop, заради който си заслужава да отложите обяда си“.

Борислав Арапчев от SerpAct ще участва в панелната SEO дискусия.

2) Ден втори (01.12) Основна тема: Онлайн търговия
– Зала 1: Case Studies / Презентации
– Зала 2: Workshops / Дискусии

Теми и направления: Официална статистика в Ecommerce за 2019-2020, Платформи за онлайн магазини, Доставки, Fulfilment, Дропшипинг, Supply Chain, Законови регулации (Н-18, GDPR), Omni-Chanel, Chabot’s, Други иновации в онлайн търговията.

Лектори през втория ден на конференцията:

Георги A. Георгиев от CryptoPotato с тема “От Биткойн до e-Commerce или приложенията на блокчейн в онлайн търговията. Твърде рано ли е или закъсняваме?”.

Това са официално обявените до този момент лектори. Ще има още много лектори, които към този момент са изненада, но ще може да видите в сайта на събитието.

Грабни билет за Digital4Plovdiv

Информация за билетите и цени ще откриете на официалния сайт на събитието:  https://d4p.bg Само до 15 ноември може да закупите early bird билети с преференциална отстъпка. Местата са ограничени. Побързайте да си запазите билет!

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече