петък, септември 17, 2021

Драматичните оценки на носителя на Нобелова награда Люк Монтание

За година и половина човечеството е потопено в дълбокия мрак на коронавируса. Вирус, който сега излиза на бял свят, произведен в лабораторията на Ухан е довело до милиони смъртни случаи и е разрушило живота на милиарди хора по света.

Но изфабрикуван вирус, тоест биологично оръжие, е ужасно престъпление срещу човечеството и очевидно тези, които са извършили тази престъпна работа, трябва да бъдат наказани по примерен начин.

От всички известни вирусолози на планетата, които са изразили мнение, че вирусът не е създаден от човешка ръка в лабораторията или е мълчал, той е един от малкото, носител на Нобелова награда за медицина, изолирал вируса на СПИН , френският професор Люк Монтание, който имаше смелостта и без страх да каже истината и без никакъв интерес. Напротив, той също рискува собствения си живот, имайки огромни и мощни планетни сили срещу него. Другият френски професор Жан Бернар Фуртилан, който също каза истината, беше затворен в психиатрична болница. И така, какво каза Монтание преди повече от година? „Около този вирус се прави манипулация… коронавирусът на прилепите, някой е добавил последователности, особено от ХИВ, от вируса на СПИН… Това не е естествено. Това е работа на професионалисти, молекулярни биолози…Много точна щателна работа „.

И какво казаха тогава колегите му вирусолози? Френският професор Жан Франсоа Делфрайси, ръководител на научния съвет, който съветва френското правителство относно „пандемията“, каза: „Хипотезата, че вирусът е произведен в лаборатория в Ухан, е теория на конспирацията, която няма нищо общо с истинската наука. Всички в научната общност са съгласни, че това е коронавирус.“ Френският професор Оливие Шварц, ръководител на отдела за вируси и имунитет във Института Пастьор във Франция, заяви: „Изследванията върху гените на вируса ясно показват, че той не е бил човешки вирус в лабораторията.“ Професор Люк Монтание разпространява фантастични теории“.

И така, разбирате кой е бил прав, кой е казвал истината, която така или иначе ще излезе наяве във всичките й измерения, защото “Нищо скрито под слънцето“ според древногръцката поговорка.

И днес какво казва носителят на Нобелова награда за медицина Люк Монтание за експерименталните „ваксини“, които дори не са лицензирани и вече са причинили хиляди смъртни случаи и милиони наранявания по целия свят? В скорошно интервю той заяви следното: „Ваксините причиняват мутации. На друго място той казва: Няма шанс за дългосрочно оцеляване за някой, който е получил една от“ ваксините „за COVID-19. Няма надежда и не е възможно лечение. Трябва да сме готови да кремираме трупове „.

Тези твърдения несъмнено са шокиращи и със сигурност ужасяващи, като се има предвид, че според официалните данни в света вече са ваксинирани около 1 милиард души. Всъщност, ако се окаже вярно, ще има убийство с невероятна величина, което ще направи двете световни войни да изглеждат като миниатюра.

Други водещи професори, световноизвестни учители и хиляди лекари от цял свят в същата посока с френския Нобелист. По-специално, немско-тайландският професор от Германския университет в Майнц, Сухарит Бхакди, обръщайки се към световното население, го моли със следните думи: „Не вярвайте… не вярвайте на тази лъжа. Не вярвайте в името на Бог.“ За Бога, разберете, преди да позволите на себе си и близките си да бъдат ваксинирани. Защото ако сте били ваксинирани веднъж, тези лимфоцити, ако това се случи отново, ще станат още по-активни. Това обяснява защо втората ваксина винаги е по-лоша от първата, защото е усилвател, нали? И на Бог… Не го правете трети или четвърти път, защото ако го направите, ще допринесете за унищожаването на световното население „.

Освен това професорът от Ирландския университет в Дъблин Долорес Кахил и бивш заместник-председател на Научния комитет на инициативата за иновативни лекарства (IMI) заяви преди месеци:  „Голям процент от тези, получили m-RNA ваксината, ще умрат този февруари до една година по-късно … проучвания върху животни ни показаха, че до 50% ще умрат. Особено до 80% от хората във възрастовата група от 45 до 80 ще имат сериозни здравословни усложнения или ще умрат „.

Бившият вицепрезидент на Pfizer д-р Майк йедон също заяви следното: „Твърде късно е да спасим всеки, който е бил ваксиниран с някоя от ваксините Covid-19. Милиарди са осъдени на сигурна, неизменна и мъчителна смърт. Всеки, който е получил инжектирането на ваксина със сигурност ще умре преждевременно и 3 години е щедра оценка за това колко дълго могат да очакват да оцелеят „.

Така че, четейки всички тези твърдения, не е възможно да отидете да се ваксинирате, ако очевидно имате основна мозъчна функция. Въпросът обаче е: Имат ли го? За съжаление има хора, които го нямат, защото дори да научат тези твърдения, отиват да се ваксинират. И защо се случва това? Защо е толкова страшно да се измиват мозъци и системна медийна пропаганда в повечето страни, че това ги е накарало да загубят ума си под режима на тероризма за смъртта на коронавируса и за кратко да отхвърлят всякакви други научни възгледи и оценки. Тук също трябва да подчертая, че разликата в мненията и само в научната медицинска общност е достатъчна причина да не се приема никоя от „ваксините“ на COVID-19, чиято смъртност освен това е много ниска – 0,15%- и не оправдават по никакъв начин универсалната масова ваксинация.

В заключение бих искал да пожелая следното: всички тези велики учени да грешат за толкова драматичните и кошмарни ефекти на ваксинацията, тоест да прекаляват или да имат противоотрова в бъдеще, която детоксикира ваксинираните хора.

Така или иначе, хората трябва да спрат да посещават ваксинационни центрове и ваксинациите трябва да спрат СЕГА.

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече