неделя, юни 26, 2022

Хармонични във всеки детайл: Как да съчетаете обеците с типа на лицето си

Познавайки чертите на лицето си, може лесно да откриете подходящия модел бижута

Всяка дама, която издига в култ своята женственост, обича да се вглежда в образа на огледалото си. Разбира се, независимо дали ще си го признае или не, тя често е склонна да открива недостатъци и след това да се опитва умело да ги прикрива, подчертавайки своите предимства.

А знаете ли, че бижутата ни също имат своята роля, когато говорим за симетрия, красота и хармонично излъчване?

Начинът им да въздействат върху околните не се дължи единствено на тяхната стойност, измерима в цифри, нито заради блясъка на камъните по тях, или уникалната изработка.

Когато говорим за украшенията, които поставяме в близост до лицето си, е наистина важно да умеем да ги съчетаваме с формата и типа му.

Следните професионални съвети ще ви бъдат ценен ориентир при избора на сребърни дамски бижута онлайн:

По детски кръгло лице

Тези представителки на нежния пол са благословени от природата, защото изглеждат дълго млади. Тяхното кръгло по детски лице категорично не издава реалната им възраст.

Трябва обаче да се има предвид, че то винаги създава впечатлението, че е пухкаво, независимо от фигурата на притежателката си. Правилно подбраните обеци могат да обърнат крайното заключение.

За предпочитане е да се избягват прекалено обемните и тежки модели, а също така и онези със заоблени ръбове.

Издължените елементи са желателни и ще създадат визуална илюзия за изтъняване на лицето.

Скулесто, триъгълно лице

Вие нямате проблеми с грима и не се изисква да акцентирате върху скулите. Вашият проблем е липсата на достатъчно обем в зоната на бузите. Ето защо избирайте обеци, които могат да помогнат за целта.

Добър избор са висящите и разширяващи се към края украшения.

Мечтаният овал

Чували сме, че това е еталон при моделите на бижута. Явно вие сте родена с късмет, защото може да се радвате на всякакъв дизайн по отношение на обеците. Спазвайте етикета и все пак се водете от стила си, цветовете на облеклото си и според повода, ежедневен или официален.

Трапец

Пропорциите наподобяват тези при лицето във форма на триъгълник, като разликата е, че стесняването около брадичката преминава по-плавно.

Отново обеците с повече обем в долната част са подходящи, за да балансират визията ви. И големите вариации също са ви позволени, ако спазвате дрескода и не прибягвате до крайности и кичозни изпълнения.

Изборът е богат, а ако посетите сайта на Shine.bg, ще увеличите колекцията си с поне няколко прекрасни екземпляра! Не пропускайте да го направите още сега.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече