неделя, юни 20, 2021

Израелски учен твърди, че с извънземните е осъществен контакт

Държавата Израел е установила връзки с извънземни? По думите на израелски генерал в оставка професор Хаим Ешет случилото се държи в тайна, тъй като човечеството не е готово, пише The Jerusalem Post.

Ешет, който е оглавявал израелската програма за космическа безопасност в продължение на почти 30 години и е трикратен лауреат на премията Israel Security Award, коментира, че САЩ и Израел се занимават с извънземните вече много години. По думите му съществува и така наречената „Галактическа федерация.“

Според Ешет са сключени споразумения между САЩ и извънземните, защото те искат да изучат или съберат „тъканта на Вселената“. Това сътрудничество включва подземна база на Марс, където се намират американци и представители на извънземни.

Ако това е вярно, то съвпада със създаването от Доналд Тръмп на космически сили в системата на въоръжените сили на САЩ, макар да не е ясно откога датират тези отношения. Ешет твърди, че Тръмп знае за тях и е бил на ръба да разкрие тяхното съществуване, но Космическата федерация му е попречила, за да предотврати масова истерия, защото счита, че човечеството трябва да се развива и да достигне ниво на което да разбере какво е космос и космически кораби.

Ако бях казал това преди пет години щяха да ме пратят в болница, казва Ешет в интервю за вестник Yediot Aharonot.

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече