събота, юли 2, 2022

Касапницата в Разград: Вероятно трите деца на Силвия и Пабло са били в дома им по време на убийството

Директорът на полицията в Разград разкри още подробности за жестокото убийство

Разградската полиция разкри жестоко убийство на 40-годишната Силвия Петрова. В продължение на няколко дни жената е била обявена за издирване, а 44-годишният й съпруг Пабло Санчес се е опитал да заблуди разследващите, които обаче вчера намират тялото й.

Сигналът, че жертвата е изчезнала е подаден от баща й на 13 декември. Тялото на Силвия е открито след тридневни издирвателни действия в района на промишлената зона на Разград, обясни за bTV директорът на полицията в Разград ст. комисар Диян Минков.

Още на втория ден от полицията са знаели, че най-вероятно става въпрос за убийство.

Ключът към разкриването на престъплението се оказали данни от камери в града, като въз основа на тези доказателства Санчес се е пречупил и започнал да оказва пълно съдействие на криминалистите.

Силвия е била убита в дома си. Жертвата не е подавала сигнали за домашно насилие, но в хода на разследването нейни близки са разказали, че е била подложена на психически и физически тормоз от страна на съпруга си.

По неофициално получена информация от Испания Пабло е имал посегателства срещу бивши свои приятелки.

Пабло и Силвия са родители на три деца. Най-вероятно те са били у дома по време на убийството, но предстои това да бъде изяснено от разследващите.

44-годишният мексиканец е задържан за 24 часа. Мярката му за неотклонение ще бъде гледана днес в Окръжен съд – Разград.

Близки на жертвата започнаха кампания в подкрепа на трите й деца с цел да бъдат подпомогнати в навечерието на коледните празници.

Източник: Novavarna.net

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече