понеделник, ноември 23, 2020

Кошлуков с апартамент за половин милион в Маями

Шефът на БНТ Емил Кошлуков от години живее под наем в апартамент в центъра на столицата, но това съвсем не означава, че е неимотен, узна HotArena.

От декларацията му пред КПКОНПИ става ясно, че той е собственик на апартамент на стойност 444 942 лева в Маями, закупен през 2014 година. Кошлуков притежава половината от лукссозното жилище, а другата е на жена му. Въпросният имот, простиращ се на 115 квадрата, е обитаван от майката на дъщеря му Наталия и щерка му Алис. Те са там от години, установили са се и нямат намерения да се прибират в България. 

Емил признава, че ги посещавал от време на време, гледал най-вече за празниците да е там. Не е ясно дали сумата от близо половин милион лева, на каквато е оценен апартамента, е била платена само от него или са си поделили разходите с жена му. Всъщност Наталия е не по-малко успешна и е лицензиран брокер, търговец на акции на фондовата борса. Купува и продава петрол и си докарва стабилни доходи. „Има 5 компютъра пред себе си на бюрото. Не ми е ясно как човек може да ги гледа едновременно, тя твърди, че ги следи всичките. Сигурно е добър търговец, защото изкарва добри пари. В Маями живее и сестрата на Наталия, която е архитект“, сподели преди време Кошлуков. 

Освен половинатаот жилището в Америка, той притежава и два имота в родния си Пазарджик. На негово име те се водят още от 1993 година, пише Ретро. От заплати за една година той е изкарал близо 56 хиляди лева, което означава, че получава месечно възнаграждение в размер на около 5 бона. 

Източник: HotArena.net

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече