петък, септември 17, 2021

Кой е шофьорът, който помете коли, блъсна се в къщи и удари жена във Варна? (ВИДЕО)

Шофьорът, който вчера блъсна пешеходец и няколко коли във Варна, е бил под въздействие на алкохол и наркотици

Това са установили по-късно през деня в болница “Света Анна”, съобщи инспектор Петко Камбуров, началник на КАТ-Варна.

Той допълни, че на шофьора са му направени кръвни изследвания за алкохол и наркотици, които ще излязат днес. От болницата му е поставена диагноза – Алкохолно и наркотично опиянение.

Димитър Минков, очевидец на задържането, разказа пред „bTV“, че полицаите направо са „влачели“ шофьора по улицата. Той е бил неадекватен и не е показвал никакви реакции.

Припомняме ви, че шофьорът, във видимо неадекватно състояние, вилня около кръговото кръстовище до ул. “Кракра” във Варна, потроши 7 коли, рани пешеходка и се заби в къща. Съседи опитали да го спрат, след като ударил жената, но той продължи да се блъска в сгради и коли.

“Пешеходката е 59 годишна, изписана е от МБАЛ “Св. Анна” с контузии на таза. Към мястото са насочени екипи на полицията. Водачът е оказал съпротива при задържането му. Отказал е да бъде тестван за алкохол и наркотици”, съобщава за Нова главен испектор Петко Камбуров – началник сектор “Пътна полиция” – Варна.

Сигналът за ПТП -то е подаден в 13:25 на 112, към мястото са насочени сили на пътна полиция, на специализираните полицейски сили и на районно управление – Варна.

Водачът е 37-годишен неправоспособен шофьор от с. Одърци (област Добрич)

“На 1 юни му е взета книжката заради неплатени глоби. Той има 20 акта и 10 глоби с фиш. Преди това също му е отнемана книжката заради изчерпани контролни точки, но е възстановил правата си през 2016 година, добави инспектор Камбуров. – Колата не се води на името на водача, а на жена, с която мъжът живее на семейни начала.”, добави инспектор Камбуров пред БТВ.

“В момента мъжът е задържан, намира се под охрана в токсикологията, тъй като му е поставена диагноза алкохолно и наркотично натравяне”, обясни още Камбуров.

Поредния наркоман 🤬🤬🤬

Публикувахте от Nastq Sulova в Вторник, 2 юни 2020 г.

Източник: Novavarna.net

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече