четвъртък, април 15, 2021

Най-добрите домашни робoти, които да си подарите тази Коледа

През 1950-та година Айзък Азимов издава един от най-култовите си романи за всички времена – Аз роботът. Малко повече от половин век по-късно американска компания се регистрира под име – iRobot – в чест на книгата, за да пусне на пазара първата роботизирана прахосмукачка. Тяхната прахосмукачка робот буквално завладява пазара. Хиляди домакини по света започват да мечтаят за уред, който да чисти вместо тях, докато те си пият кафето и гледат сутрешното ток шоу по телевизора. Минава само едно десетилетие след дебюта на този иновативен уред, за да може той да се превърне от мечтан и недостижим помощник в напълно достъпна инвестиция за дома. Днес, на пазара има дузини производители, които произвеждат роботи прахосмукачки. Редица компании, създаващи класически прахосмукачки не закъсняха и вече също разполагат сред редиците си и роботизирани модели., които дори са по-успешни спрямо американската компания, тъй като те произвеждат отдавна хибридни роботи за комбинирано почистване сухо и мокро.

Нещо повече – редом до роботите прахосмукачки застанаха и други роботизирани уреди. С напредването на технологиите и на фона на огромния интерес към домашните уреди роботи компаниите настъпиха газта. И днес, за огромно щастие не само на домакините, но и на хора с всякакъв статус и ежедневие се радват на огромното улеснение да имат роботи помощници за домакинската работа. Тези роботизирани уреди са повече от подарък за домакинството – особено в забързания век, в който живеем.

А кой друг, ако не Коледа е най-добрият повод да си подарим точно такъв подарък? Роботизираните уреди са повече от перфектен подарък – за вас самите, за половинката, за родителите, за кумовете, за близко семейство или приятел. Ако идеята ви допада, вижте най-страхотните домашни роботи, които да си подарите тази Коледа или да зарадвате с тях някой друг:

  1. Роботи прахосмукачки. Разбира се, няма как да не започнем с нейно величество, прахосмукачката робот. Все пак, тя е началото, а и в нея са въплътени всички модерни и най-добри механизми, функции и екстри от всички останали домашни роботи. С прахосмукачка робот обаче ще можете скоростно не само да заметете пода, но и да направите много повече – да се възползвате от екологичното й мокро почистване, да стигнете до трудно достъпни за почистване места, да полирате пода и още много други неща в зависимост от избрания модел.
  2. Роботи за прозорци. Ако се върнем пак на тема „домакинята и нейните мечти“, няма как да не се съгласим единодушно, че сред нейните най-омразни дейности у дома е миенето на прозорци. Истината е, че дори това занимание да ви е приятно, то крие сериозни рискове за вашата безопасност, ако не се извършва с необходимите взети предпазни мерки. От друга страна, ефективността на ръчното механично почистване на прозорците е трудоемка задача и въпреки положените свръхусилия тя не завършва с най-добрите резултати, които може да предложи машинното почистване. С роботи прозорци всичко това става възможно, бързо, лесно и ефикасно! Да не говорим и, че редица модели са с AI технология, която може да се адаптира към всякакъв тип прозорци и сами да решават как и колко дълго да чистят, вместо вас, разбира се!
  3. Роботи косачки. Това са най-често срещаните роботи за градината. В тази категория ще намерите и други не по-малко интересни предложения като роботи за почистване на улуци, роботи за басейни и дори роботи за почистване на грил. Избрахме конкретно роботи косачки, защото са най-универсално търсеният вариант за собствениците на имоти с двор. В условията на Covid-19 кризата, между другото, домакинствата все по-осезаемо се преориентират към живот в извънградска среда с дворно място. Ето защо смятаме модерните роботи косачки да намерят изключително широка популярност в бъдеще. Но и за момента те се справят добре с тази задача. С роботи косачки най-накрая хората ще успеят максимално да се възползват от всички предимства на живота в къща, спестявайки си най-неприятната част от поддръжката на този живот, а именно поддържането на зеления двор. Окосяването на тревата на двора става не просто лесно като детска игра, то става задължение, за което забравяте. Съвременните модели роботи косачки разполагат с функция за намаляване на звука по време на работа, възможност за умно косене, позволяващо пълно и/или по-бързо окосяване на моравата, но най-вече изключително лесен интерфейс, с който ще се справят даже възрастните хора, скарани с новите технологии!
  4. Роботите за почистване на басейни, от малки домашни до публични басейни дори с олимпийски размери. Те на практика нямат алтернатива. Имайки предвид, Почистват пода, ъглите, стените и дори водната линия на басейна, дори и на бъбрековидните басейни. Това ги превръща в една от най-добрите инвестиции.

Не е нужно коледните подаръци да са скъпи или лъскави. Много често, хората се радват значително повече на нещо полезно, на нещо, което ще им донесе удоволствие, радост или просто улесняване на живота. А иновативните домашни роботи правят точно това – опростяват ежедневните ни задължения, за да ни предоставят повече време за удоволствията в живота. Коледа е идеалният момент да си подарите това удоволствие! А ако към инициативата ви добавим и възможност за коледна отстъпка, решението ви сякаш вече е взето, нали? В магазин Robopolis, специализиращ в лицензирани и висококачествени роботи уреди за дома, само сега ще намерите уникални роботи прахосмукачки, роботи за градината и роботи за прозорци на специални промо празнични цени. Разгледайте коледните предложения за домашни роботи в Robopolis още сега!

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече