четвъртък, септември 23, 2021

Николина Ангелкова показа дома си

Николина Ангелкова вдигна завесата над личния си свят и показа пред последователите си в социалните мрежи част от обстановката на дома си, видя HotArena.

Напоследък Ангелкова е превърнала трапезарията си в офис, тъй като й се налага да работи от там и да участва в световни онлайн конференции на различни теми. В другия ъгъл пък над лаптопа е залегнала дъщеря й Далия, която от миналата есен е първокласничка и вече успешно завърши първия срок на учебната година, макар и онлайн. От фотосите се вижда, че интериорът в дома на екс министърката е решен основно в бяло. Акцентите са в сиво, бежово и кафяво. 

Ангелкова показа и новия член на семейството – кучето Молти, с което решила да зарадва щерка си, която отдавна си пожелавала домашен любимец за подаърк. Белият хубавец живее с тях от няколко месеца и не прави много бели. През последната година Ангелкова претърпя тотална промяна. След като отстъпи министерския пост на Марияна Николова, Николина изчезна за известно време от публичното пространство. Оказа се, че си е взела почивка, за да се подложи на корекция на носа.

Появата й след трансформацията предизвика абсолютен фурор и новата й визия бе тема номер 1 в социалните мрежи цял месец. Ангелкова побърза да уточни, че всъщност операцията на носа й била наложителна заради дихателни проблеми, които имала и отдавна отлагала да отстрани, пише Ретро. 

Източник: HotArena.net

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече