петък, октомври 23, 2020

Ще има ли касиране на изборите в София?

Ще има ли касиране на изборите в София и какви са плановете на Мая Манолова в политиката?

Чувствам се добре и удоволетворена след края на изборите. Вложих цялата си енергия и сърце в тази кампания, гражданите също и показахме, че имаме куража да се изправим срещу едноличната власт. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин“ независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова. Всъщност разликата след втория тур беше много малка, но никой от нас не се опита да я компенсира с манипулации, с фалшификации, с купуване на гласове, с нечестни търговски практики, които изобилстваха иначе в София от страна на нашите опоненти, добави тя. разликата между мен и госпожа Фандъкова е под 5 процента, според нашето паралелно преброяване е 3 процента. Има огромно несъответствие, което ще докажем в съда между истинските протоколи, тези, които са изготвени от СИК-овете и тези, които след това са въведени на сайта на ЦИК, заяви още Мая Манолова. Практиката с купуването на гласове се задълбочава, смята тя.

Посланието от тези избори е, че едноличната власт може да бъде победена, каза Мая Манолова. На въпрос дали се приема за социален експеримент, както я определи Владислав Горанов, Манолова отговори, че така е било по време на цялата кампанията. Финансовият министър нарече всички избиратели, които са гласували за мен либерални анархисти, заяви тя и поясни, че независимо, че е правила избори не означава, че трябва да се примири с купуването на гласове.

Изборите в София изпратиха послание и дадоха глас, че едноличната власт на Борисов може да бъде победена, заяви Мая Манолова. Тя добави, че категорично не смята на прави партии.

Източник: Cross.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече