сряда, септември 30, 2020

Скритият собственик на Нова ТВ е Пеевски, твърди бивш дипломат

„Вчера казах на левскарите, че ”имат късмет” с Борисов. Ето ви поредното доказателство. Няма как да кажат, че Божков доброволно се е съгласил, условията са кабални. Нямам как да кажат, че такава среща не се е провела.

Няма как да кажат, че договорът е нормален, нито че това влиза в задълженията на премиера и на финансовия министър.

Няма как да кажат, че през подобни договори памперси за „дарлинга“ Домусчиев го поддържат в статута на държавен олигарх. Забележете скрития собственик на Нова ТВ е Пеевски – виждате с просто око по назначенията“, твърди бившият ни посланик в Русия Илиян Василев във Фейсбук. И продължава:

„Думата ми е за евроатлантиците, които упорито повтарят мантрата, че имаме късмет с Борисов и бори комунистите – Пеевски и Доган какви са, ако не главните играчи на посткомунистическата номенклатура.

Няма как да кажат, че първенството на България не се решава чрез подобни договори в кабинета на Борисов, а не на терена. Колкото подобни договори сте видяли за други отбори? Като дадеш договор за 200 милиона лева – десетгодишен договор на Нова ТВ и на Лудогорец, как да не бъдем за 111 място, и как Нова да не е казионна?

Как след всичко това Борисов ще убеди феновете на „Левски“ че е левскар?

Той е всякакъв, с всеки отбори, с всеки олигарх, стига да остане на власт.

И накрая – колко струват обвинения от пеевската прокуратура за някакви 700 милиона неплатени данъци, когато с другата ръка са изнудвали същото лица за пари“.

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече