сряда, септември 29, 2021

SUBARU с нов рекорд в книгата на Гинес

Американското подразделение на SUBARU обяви, че марката е записала нов рекорд на Гинес, след като по време на организиран от Subaru Tecnica International Subiefest 2020 събор е била формирана най-дългата колона/парад с автомобили на марката.
Новото рекордно постижение е 1751 автомобила Subaru, което е три пъти повече в сравнение с предходното записано през 2015 година в Книгата на Гинес. По време на процесията, участващите в парада автомобили са оформили колона с дължина от над 3 километра.

От американското подразделение на Subaru коментират, че актуалната COVID-19 обстановка е наложила нестандартно провеждане на тазгодишното издание на Subaru Tecnica International Subiefest. Организаторите също така са реализирали и благородна инициатива с набирането на средства от билети от участвалите в
шествието, като равносметката е сума на стойност за 241 000 порции храна. От Subaru Америка ще се включат с допълнителни средства за допълването на бройката до 500 000, която ще бъде предоставена на организацията Feeding America.

Източник: Focus-news.net

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече