сряда, септември 29, 2021

Уитни Хюстън „оживява“ с холограма и турне

Наследниците на Уитни Хюстън планират нови проекти, свързани с певицата, които включват турне с холограма, нова музика и бродуейски мюзикъл.

Зълвата и бивш мениджър на изпълнителката – Пат Хюстън, е предложила редица идеи за проекти, които отдават почит на покойната звезда. „За мен всичко е свързано с правилния момент“, казва тя, и допълва: „Последните седем години бяха доста емоционални. Сега идва времето за стратегия.“

Според официалната информация дискографската компания „Праймъри уейв мюзик” е подписала договор на стойност 14 млн. долара с наследниците на певицата, която почина през 2012 г. Със сделката компанията придобива половината притежания на наследниците, включително приходи от музика и филми, като разполага с правото да използва името и образа на Уитни Хюстън.

Твърди се, че компанията ще работи заедно с наследниците, за да разпространи неиздавани досега записи на изпълнителката, включително такива, направени за дебютния албум на Хюстън от 1985 г.

„Преди да си отиде, около името ѝ имаше толкова много негативност, вече не ставаше въпрос за музиката ѝ“, споделя още Пат. „Хората бяха забравили колко велика беше. Позволиха на личните неща около нейния живот да натежат пред причината да се влюбят в нея първоначално.“

Развива се идеята и за холограма, като се споменава, че работата върху нея е приоритетна, а резултатът ще може да изпълнява най-големите хитове на певицата. Лорънс Местъл, основателят на „Праймъри уейв мюзик”, разказва пред “The New York Times”, че в момента се водят преговори с бродуейски продуценти за създаването на мюзикъл, вдъхновен от музикалната икона.

Източник: Edna.bg

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече