сряда, септември 30, 2020

Важен е жестът, но не само: Как да избирате подаръци за мъже

Който казва, че не е впечатлен, когато подаръкът е право в целта, значи ви лъже

Знаем, че жестовете са по-важни от самите вещи и това безспорно е така, но дяволът се крие в малките детайли, затова не бива да ги подценяваме. Ако някой ви каже, че не е впечатлен, когато получи отдавна мечтана и лична изненада, значи със сигурност ви лъже.
Ето защо е изключително важно да сте право в целта, когато избирате подаръци за мъже. Силният пол рядко подхвърля и намеква какво иска, което е причина често да се чудим дълго преди да се спрем на дадена покупка.

Възползвайте се от следните идеи, за да създадете радост за партньора си:

Портфейл

Мъжете обичат да са осигурени финансово и обикновено се грижат усърдно за постигането на този вид стабилност. Няма по-универсален и ефектен подарък от един портфейл, стига той да е изработен от качествена естествена кожа. Ако човекът обаче предпочита по-спортната визия, винаги може да се спрете на текстилен вариант, по възможност от популярна марка, която би му се понравила. Не пропускайте обаче да сложите и паричка вътре, за да не го подарявате празен.

Часовник

Един чудесен аксесоар, подходящ за всеки мъж. Ако приятелят ви няма навика да носи часовници, може да прецените дали да вложите парите с такъв подарък. При всички случаи ще бъде интересен сюрприз за него, дори да решите да го сторите, което може и да го накара да се замисли по въпроса. Кой не би се похвалил с луксозната си придобивка и не би я носил с удоволствие, ако му допада и е стилна?

Колан

Мъжете, които носят дънки ежедневно, ще останат очаровани от това допълнение на тоалета им. Подберете модела според вкуса и предпочитанията им, съобразете и цвета.

Спортни принадлежности

Когато имат време за спорт, мъжете отново залагат на удобствата. Може би в гардероба им липсват екипи за тренировките, или пък спортен сак, ръкавици за фитнес, или друг елемент от необходимото оборудване. Тук вие ще демонстрирате специално отношение и уважение към нуждите на партньора си. Няма причина, която да ви спре да го накарате да се почувства добре. Към комплекта може да добавите и бутилка за вода.

Палатка и екипировка

Палатките са най-веселият и същевременно практичен подарък. Предложението е удачно, само ако къмпингуването е част от хобитата на мъжа до вас. Ако споделяте същите интереси, ще можете и заедно да се насладите на новите пособия. Помислете за пълния „арсенал“ от аксесоари, които ще са потребни в случая – дюшек, спален чувал, осветление, газово котлонче и т.н. Страхотно би било да включите и компас към изброеното, за да си гарантирате максимално спокойствие, докато се разхождате из природата.

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече