вторник, юни 28, 2022

Вижте коя е Бизнесдамата на 2014-та

Голямата награда беше за Ружа Игнатова – собственик на “OneCoin”, което е и името на нова и иновативна виртуална валута

Лорд Минчев събра миналата седмица на една маса кмета на София Йорданка Фъндъкова, актьора от сериала „Ало, ало” Гай Сайнър и писателката Кармел Грийнууд по време на церемонията за връчване на тазгодишните награди „Бизнесдама на годината“.

Тримата бяха сред специалните гости на конкурса,  организиран от лорд Евгени Минчев в балните зали на „Шератон”на 3 декември. Кметът Йорданка Фандъкова бе изненадата на вечерта и специален гост на организатора Евгени Минчев. Г-жа Фандъкова поздрави организатора и номинираните бизнес дами, след което се настани на „Златната маса” в компанията на актьора от „Ало, ало”, Гай Сайнър, който играе легендарната роля на лейтенант Грубър в сериала. Звездата пристигна от Лондон за да бъде почетен гост на престижното събитие. В балните зали на Шератон, за награждаването на най-заслужилите заети жени на България, присъства още и писателката Кармел Грийнууд, която подари свои книги в благотворителната томбола.

Голямата награда Бизнесдама на 2014 г. получи д-р Ружа Игнатова (на снимката в средата) – собственик на компанията “OneCoin”, което е и името на нова и иновативна виртуална валута. Тя цели да измести като популярност най-известната до момента виртуална валута „Bitcoin”, чиято пазарна капитализация възлиза на 7 милиарда долара. От старта на компанията, само в рамките на 3 месеца, над 4300 клиенти от 113 държави закупуват пакети с „OneCoin” монети. От месец октомври тази година е налице и специализиран пазар, където се търгува „OneCoin“.

Славка Каравелова, Наталия Верхозина, Биляна Екснер, Марияна Печеян и Елена Кристияно бяха удостоени с кристалната почетна звезда за своите постижения в бизнеса.

Изпълнителният директор на Индустриална зона Варна-запад Айсехел Руфи бе отличена в категорията Бизнесдама на последните 15 години.   При връчването на приза тя заяви, че всяка българка, която се занимава с бизнес или е на отговорен пост, заслужава подобна награда. Айсехел Руфи призова жените-мениджъри да не бъдат подценявани, а подпомагани и от представителите на силния пол.

В останалите категории награди получиха дизайнерката София Борисова, Жени Калканджиева – шефка на модна агенция Визаж, Кристина Патрашкова, главен редактор на в. Галерия, Диана Петрова.

По време на вечерта на благотворителен търг бяха продадени десетки предмети, като събраните средства ще бъдат дарени на „Британския Кралски Легион”. Лорд Минчев бе поканил много свои приятели, сред които съквартирантите от Биг Брадър, с които делеше Къщата на „Вип брадър”, сред които водещата на вечерта Ива Екимова, Ели Гигова, Мартин Мартинов, Елена Кучкова и Жени Калканджиева, която бе и сред наградените. Кали изнесе мини концерт и вдигна публиката на крака с българска народна песен. Камелия Тодорова се включи в програмата с акапелно изпълнение на „I Will Always Love You”, след което предаде щафетата на младите си колеги Владо Димов и Лазар Кисьов.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече