петък, септември 25, 2020

Затвор за секс в такси

Присъда от три години затвор може да получи британската бизнес дама, която е обвинена в сексуални отношения преди брака и нетрезво състояние на обществено място – провинения, които са строги престъпления в Дубай.

Присъда от три години затвор заплашва 29-годишната Ребека Блейк,

твърди Dailymail. Британската бизнес дама е била арестувана след 12-часов пиянски гуляй в хотелска стая и секс в такси в Дубай.


този случай е
 поредно потвърждение за трудностите, с които се сблъскват повече от 100 хил. британци, които живеят в Дубай. 

Тя е обвинена в сексуални отношения преди брака и нетрезво състояние на обществено място – провинения, които са строги престъпления в ислямската държава. 

По време на движение нежните и страстни ласки на двойката били прекъснати от възмутения шофьор, който разгневен от поведението им спрял и се оплакал на полицейски патрул на пътя.

Докато отиде до паркиралите наблизо полицаи, любовниците в колата преминали към още по горещи страсти, на които полицаите станали свидетели. 

Според изданието

този случай подчертава трудностите, с които се сблъскват повече от 100 хил. британци, които живеят в Дубай

Служителите в държавата Персийския залив са преследвали няколко британци за неприлично поведение през последните пет години. 

За секс на плажа преди четири години Винс Асорс и Мишел Палмър била осъдени на три месеца затвор, а преди две  агентите по недвижими имоти Шарлот Адамс и Айман Наяфи прекарали месец зад решетките за „неприлично галене“ в ресторант.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече