сряда, януари 20, 2021

5 покупки, в които е изгодно да инвестираш през есента

Есента е удачен период за покупки, защото някои стоки са по-изгодни, а имаме възможност да се подготвим за студените месеци

Спадът на настроението след летните емоции не бива да ни кара да считаме, че есента е скучен сезон. За всички, които обичат да пазаруват, настъпва времето на яростните промоции, които ни заливат от всички търговски вериги.

Ако използвате тази тактика, вие ще се погрижите за семейния бюджет, ще зарадвате близките си и ще откриете неподозирани вълнения.

Уреди за домакинството

Прегледайте Т маркет брошура, за да откриете нужните за вас домакински уреди. Старата кана за вода вече е за смяна, или пък тостерът ви вече не функционира добре? През следващите месеци често ще прибягвате до помощта им, което е достатъчен довод да инвестирате в нови, за да се чувствате комфортно в ежедневието си.

Автомобили

Периодът предполага пускането на пазара на нови модели коли, което е знак, че предходните ще бъдат лансирани на доста поносима цена. Сайтовете на престижните марки ще ви предложат минимум 20 процента отстъпка и опция за сключване на изключително полезна сделка за вас. Октомври и ноември са едни от най-подходящите месеци в това отношение, стига разбира се да имате потребност от закупуването на автомобил и да не е просто прищявка.

Билет за пътешествие

Есента е по-слаб сезон за въздушния транспорт, което е прекрасна възможност за вас като потребители. Сега може да планирате не само зимната си почивка в чужбина, но дори и всички следващи дестинации, които планирате да посетите скоро. След като търсенето на самолетни билети намалява, цените също падат надолу. Често отстъпките могат да достигнат до 50 процента, стига да сте активни в търсенето и да реагирате бързо, за да ги уловите на момента.

Дънки и панталони

Всъщност категорията се отнася и до облеклото като цяло, но дънките и панталоните за студения сезон са задължителни за гардероба ви. А тях може да откриете дори при разглеждане на Кауфланд брошура. Мнозина пропускат да проверят наличните стоки в магазините по район на местоживеене и предпочитат да направят обиколка в мола. Реално качеството и материите обаче по нищо не отстъпват на тези в по-наложилите се с времето марки, които залагат основно на дългогодишния си имидж.

Пикът около началото на учебната година е отминал, тоест търговците са склонни да предложат по-ниски цени за оставащите бройки.   

Сушилня и пералня Ако все още робувате на пералнята със завиден стаж, може би е време да помислите за по-съвременен и практичен модел. През зимата ще оцените бързо предимствата й, защото центрофугата работи на по-високи обороти и дрехите излизат значително по-сухи. Въпросът със сушилнята стои по същия начин, а ако в жилището ви липсва такава, след като я закупите тя несъмнено ще се превърне в любимия ви помощник.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече