понеделник, септември 28, 2020

Адвокатът на майката на Кристиан Николов: Този модел джипове сега са като жигулите навремето

Дело като дело. Всеки има право на защита. Пряк умисъл няма в катастрофа. Това заяви адвокат Константин Симеонов, защитникът на майката на Кристиан Николов – Десислава пред бТВ. Припомняме, че Кристиан уби журналиста Милен Цветков в жестока катастрофа в София. Стана ясно, че Николов е бил на коктейл от четири вида наркотици, пише новини.бг.

„Доста експерти се изказаха, вече дори определиха скоростта на джипа. Не коментирам нарушенията на пътя – те са факт. Обстоятелствата ще се решат от съда“, каза още той. 

„Наблюдаваме интересен феномен в обществото – искаме справедлив процес, но всъщност искаме линч. Факт е, че доста от катастрофите след употреба на алкохол завършват с условни присъди“, разкри адв. Симеонов. 

„Майката на Кристиан си е у дома – под парична гаранция, която ще обжалваме. Кристиан и майка му не са разговаряли след катастрофа. Видяха се веднъж на мярката през скайп“, заяви адвокатът на Десислава Николова.

„Колата, с която е станала катастрофа, е под собственост на фирмата на Десислава Николова. Джипът не е скъп – на 7 години е и не е закупен нов. Този модел джипове сега са като жигулите навремето. Кристиан е имал собствен автомобил и не се знае защо е взел колата на майка си. Автомобилът е бил в двора на къщата на семейството, а ключа е бил в дома им. Майката е заминала за провинцията с личния си автомобил. Вие криете ли ключовете за колата си в сейф у вас?. Аз не“, коментира адв. Симеонов.

„Много пресилено казано, но може и да се каже, че автомобилът е бил взет. Талонът за колата е бил в чантата на г-жа Николова – извън София. Смятам, че Николова няма съпричастност в престъплението. Категорично и не е знаела, че Кристиан е употребявал наркотици“, разкри адвокат Константин Симеонов. 

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече