събота, февруари 27, 2021

Алгафари: Няма да има предсрочни избори. Всички знаят, че конфигурацията в парламента ще остане същата

Блъсков: Ако има предсрочни избори, ГЕРБ отново ще спечели

Според анализатора Нидал Алгафари предсрочни избори няма да има, защото всички знаят, че конфигурацията в парламента ще остане същата. Главният редактор на в. „Труд“ Петьо Блъсков допусна предсрочни избори, но подчерта, че ГЕРБ отново ще ги спечели. Двамата бяха в студиото на „Беновска пита“ по Канал 3.  

Алгафари прогнозира, че президентът може да напусне преждевременно своя пост, да направи политически проект и да се яви на следващите избори, като мотив той посочи, че това е единственият естествен резултат от площадните изяви на Румен Радев. Това не беше подкрепено от Петьо Блъсков.  Журналистът се изказа остро срещу протестиращите и по-точно блокиращите кръстовища и пътища в страната. Той каза, че блокиращите самоубиват делото си със своите действия, защото нервират останалата част от населението. „Не е морално да изземват правата на другите. Блокиращите правят протеста обиден за гражданите“, каза той.  

Блъсков беше изключително конкретен и по темата с компроматите срещу премиера: „Няма нормален човек в света, който ще си напълни чекмеджето с пари и злато. Това не е сериозно. За декор – и пистолет отгоре. Напълно нагласена история.“ 

Защо плащаме данъци на контраразузнаването„, риторично попита той. „Имаме шпионаж срещу българския премиер. Това е в компетенциите контраразузнаването. Премиерът е подложен на шпионаж от доста време. Това показват аудиозаписите.“  Нидал Алгафари допълни, че достъпът до „Секвоя“ е невъзможен без съгласуване с НСО. Това означава, че някой от тази служба е работил за някой друг. 

Това е професионална работа. Професионален шпионаж„, заключи по темата Блъсков.

Източник: Kanal3.bg

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече