петък, октомври 15, 2021

Андрей Слабаков: В Европарламента е пълно с хора с бради и мустаци. И не всички са мъже

Да успокоя хората – в Европарламента е пълно с хора с бради и мустаци. И не всички са мъже, заяви пред Нова телевизия евродепутатът от ВМРО/Европейски консерватори и реформисти Андрей Слабаков.

В Европарламента имаше един, който се появи с къси панталонки, фланелчица и беше с развързани кларкове първия ден. А на втория ден смени кларковете с джапанки. Ходят си, както си искат, разясни режисьорът.

Има поне 5 места в Страсбург и поне 5 места в Брюксел – вътре в парламента, където се пуши, каза още той. 

Сред първите въпроси, които Слабаков планира да зададе в ЕП, е защо трябва да има два парламента – в Страсбург и Брюксел: „Това мене като гражданин ме изумява. Преките разходи са 110 милиона евро на година, с непреките – 580 милиона.“

Новият евродепутат не се притеснява от езикови бариери: „Няма проблем, аз се разбирам с повечето хора, аз говоря много добър италиански“.

За колежката си от групата на Зелените Ска Келер обаче Андрей Слабаков хич не е ласкав: 

„Ска Келер името й е Франциска Келер. Нищо хубаво не мисля за Франциска Келер. Такива войнстващи феминистки просто не ги харесвам.“

Нямам нищо против това мъжете и жените да са равни. Даже мисля, че жените трябва да имат привилегии. Но този вид войнстващ феминизъм, който е абсолютно безсмислен, не го разбирам. Да решиш, че ухажването на жена е сексуален тормоз изглежда прекалено, констатира режисьорът.

Движението #MeToo е пълна тъпотия. 99% от това е абсолютна лъжа. Внезапно девойка се сеща, че е била изнасилена преди 15 години. Номера от селски вечеринки! Някой иска да изкара 5 лева – това е, каза евродепутатът от ВМРО/Европейски консерватори и реформисти.

Няма европейски ценности, има християнски ценности, това е християнски континент в крайна сметка, добави още Слабаков.

Източник: Offnews.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече