четвъртък, септември 23, 2021

Борисов: Имаме преднина! В сравнение с президента Байдън съм пионерче

Всички социологически агенции показват каква ни е преднината. Това каза премиерът Бойко Борисов, който е на посещение във ферма за биволи. Това става ясно от видео в профила на премиера Бойко Борисов във „Фейсбук“.

С него е и министърът на земеделието и водач на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Сливен Десислава Танева. „За 4 години във животновъдството: биволи, крави, овце, птици, свине – над 11 млрд. лв. Само за миналата година над 3 млрд. лв.“, посочи лидерът на ПП ГЕРБ.

„Добре дошли, г-н Борисов. Много ми е приятно. Няма да ви забравя цял живот. Ако не бяхте вие, биволи нямаше да има в България. Това, което вие сте дали, никой друг не го е дал. Никога няма да забравя това, което направихте. Няма да подавате оставка, иначе ще омалеят. Вие трябва да спечелите. Успешно ви е управлението. Нямате грешка. Не ги слушайте какво говорят другите, това е от завист. Десислава Танева е страхотно попадение. Този министър трябва да остане вечно на поста. Работи със сърце и душа. Надяваме се да управлявате дълги години. Искам в България да имаме хубаво и културно животносъвдство“, посочи собственичката на фермата.

Тя показа на министър-председателя дойните биволи и малките биволчета. Борисов коментира: „Гледай какви са хубави. Това след изборите ще доведа внуците един ден. Няма да излязат оттук. Какви са сладки“. „621 са подрастващите биволи във фермата, а 424 големите“, посочи собственичката.

„17 500 бивола има в България. Преди това 0“, отбеляза от своя страна премиерът. „Понеже виждат, че са слаби, виждат, че нямат програми, че нямат опит, че са некадърни, говорят само, че било важно ГЕРБ да не е на власт, че вече сме стари. В сравнение с президента Байдън съм пионерче“, каза още министърпредседателят, като добави: „С такава опозиция е лесно“.

Източник: Focus-news.net

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече