понеделник, май 23, 2022

Борисов: Всичко ще направя да спре промяната

Бойко Борисов даде своя глас за изборите днес. След това той говори пред медиите: 

„Много е важно да се промени промяната, защото промяната ни донесе цената на тока в пъти повече. Починали на първо място в последните 14 дни. И кандидати за президенти, и иминистри разправят, че се справяме добре с пандемията. Мрат по болниците хората. Това трябва да се промени.

И на холандския премиер не му е добре, но прави частичен локдаун. Когато се управлява не всяко решение е хубаво и лесно. Затова трябва политическа воля. Цените на тока отидоха на нива 300-350-400 лева.

Искам да върнем стария модел – 80 лева. Предложихме с какъв модел ще го върнем от първия ден. Когато поскъпват тока и горивата това води до растеж на цените. Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по половин милиард незнайно за какво. Ще направя всичко, за да спре тази промяна.

Безотчетното крадене в момента на няколко олигарси свъзани с тока под шапката на служебното парвителство. Спрени са всички инфраструктурни проекти, което е обричане на севера и северозапада на гибел“, каза той.

Искаме да спреме промяната всеки понеделник да се тегли половин милиард и да не ни се казва за какво са и да ни се обяснява, че изпълняват някакъв бюджет преди година и половина. Нали го актуализираха. Всичко ще направя тая промяна да спре“.

Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече