неделя, декември 5, 2021

Бойко Борисов: Румен Радев не разбира ролята на президентството (ВИДЕО)

ГЕРБ ще подкрепи кандидатурата за президент на ректора на СУ „Свети Климент Охридски“ проф. Анастас Герджиков. Това обяви бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с хора в Родопите. 

Борисов нападна президента Румен Радев с думите, че не разбира президентската институция, тъй като ролята на държавния глава е да бъде обединител.

Иначе бившият премиер заяви, че моделът Борисов е строителство, а вече 6 месеца гледаме модела Радев. Седмици наред сме първи по смъртност от коронавирус и последни по ваксинация, отбеляза Борисов многократно. 

Да видим модела „Радев” – намаляване на чуждестранните инвестиции, забравихме какво е еврозона. Седмици наред сме първи по смъртност от ковид и последни по ваксинация в Европа. Мисля, че с тези темпове ще минем света, каза Борисов. И според Радев това е успешно управление на здравето. Безхаберие“, възмутен е лидерът на ГЕРБ, според когото проф. Герджиков е ректор на всички ректори и може да обедини нацията.

Борисов препоръча на президента Радев да си отиде при партията, да не се занимава повече с това, от което не разбира. „Да извадим България от изолацията, той да си стане лидер на една партия, която си избере, защото сега не знаем на коя партия е“, призова Бойко Борисов. 

Източник: Актуално

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече