събота, октомври 16, 2021

Дайнов: В ИТН приличат на зли деца по Стивън Кинг, избягали от детската градина

В ИТН приличат като зли деца по Стивън Кинг, избягали от детската градина. Това коментира в ефира на БНР политологът Евгений Дайнов.

„БСП ще се присъедини, колкото и да не им се иска, към отказа на ИБГНИ и ДБ да подкрепят правителството на ИТН, защото рискуват да увиснат сами. ИТН са толкова непредсказуеми, че не знаем какво ще направят утре“, посочи той.

Според политолога „хората от ИТН приличат на зли деца, избягали от детската градина, които мразят света на възрастните и искат да го унищожат, от роман на Стивън Кинг“.

„Крайната неопитност на ИТН, съчетана със самоувереност и ненавист към света на възрастните, ги прави лесна плячка за опитни играчи като ДПС… Тяхната безпомощност тръгна от напълно сбъркана логика – след изборите Слави Трифонов каза, че след като трите партии заедно не правят мнозинство, ИТН тръгват сами. В тази липса на здрава логика бяха заровени всички бомби, които гръмнаха досега“.

В предаването „12+4“ проф. Дайнов допълни:

„Убеден съм, че искреното желание на ИТН е да властват, а не да управляват. Но те имат нулева идея как се упражнява властта в една демократична страна. Те са гледали 12 години Бойко Борисов, сега искат да го имитират. Има особена злост в това тяхно незнание“.

Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече