петък, декември 4, 2020

Допълнения към всяка една себеуважаваща се къща за гости

О, неразумни юроди! Как си представяте къща за гости без поне едно джакузи? Това, че стандартът ви е нисък, да не кажа жалък не значи, че гостите в къщите за гости трябва да мизерстват. Нали? Защото там ще ваканцуват гости с главно „Г“, а не неразумни юроди.

Помислете, юроди! Ако вие бяхте собственик на къща за гости, искате да си мерите къщата с комшийската къща за гости, с какво ще го правите? С покрив със стени? Че тези мизерни детайли ги има в къщата на всеки обикновен юрод. Екстри трябват! Екстриии…

Затова:

Не може къщата за гости да е без дувар. Дуварът да е два метра. На места – три. С вишки за въоръжена охрана. Да не могат разните там досадници да надничат, да цъкат с език и да задават въпроси.

Без басейн също не може. Не басейн, а басейн с олимпийски размери. Защото, представете си, ако гостите са олимпийски шампиони по плуване къде ще плуват? Ще ги държите като миски в бара? Това е обидно! Това някаква сегрегация ли е?

Расизъм?

Не може и без водна пързалка. Представете си, че сте гост в къща за гости и получите остро пристъпно желание за плеснете в басейна, но с прихлъзване? Кво правим? Трябва спешно да ходим я до Малдивите, я до Сейшелите.

Не може и без персонален лунапарк. Да има къде да си играят децата. В лунапарка да има няколко аниматора. Я гледайте колко безработни актьори има. Така се осигуряват работни места.

Като казах работни места, та се сетих. Не може и без прислуга. Така де, персонал. Като е къща за гости, да е къща за гости. 
Не може и без стрелбище, конна база и зоопарк. Защото, ако гостите решат да се правят на индианци от къде коне, пушки и пера за прическите?

Без винарна изба? Двеста квадрата! Темпериратна. Нали трябва да се пие вино? Гостите вода ли да пият?

Не може и без втора къща за гости, защото гостите ако решат да си викнат гости, какво правим?

Не може и без летище. Ако гостите решат да дойдат с частния си самолет, какво правим?

Както не може и без спомагателна къща за гости за домашни любимци. Нещо скромно – за не повече от сто бона. До три стаи. Все пак тази къща не е за хора? Нали?

Също трябва и контролно-пропускателен пункт на входа. Да се пропускат само тези, които трябва. Щото, ако започне всеки да влиза? А?

Накрая, ако има засечка в гепенето на пари от еврофондовете и се стига до връщане, да се представи сметката на неразумните юроди. Те затова са неразумни и затова са юроди.

А, да. И да се сложи табелка: „За неразумни юроди – вход забранен!“

Източник: Offnews.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече