сряда, януари 20, 2021

Иванчева: Прокуратурата ни обвинява по едни голи твърдения

Бившият кмет на „Младост“ Десислава Иванчева коментира присъдата си от 8 години затвор.

За мен тази присъда е пародия. Целта е да бъдем наказани. Ние продължаваме да се борим. Не сме искали и получили подкуп, каза отстраненият кмет на „Младост“ Десислава Иванчева по bTV.

Вече сме подали жалба до ВКС. Надяваме се, че ще бъдем оправдани и името ни изчистено. Прокуратурата ни обвинява по едни голи твърдения.

Доказахме, че СРС-та са незаконни и негодни. Тефтерчето доказахме, че се получава нова страница. Преди сигнала за Ваклин, ние сме били подслушвани, обясни тя.

За нас няма мотиви, те ще излязат до 60 дни. На втората среща с измислените голи думи на прокуратурата, около полунощ същия ден имаме донос до Икономическа полиция, че сме били на обект, на който сме правили проверка и че сме откраднали цимент и винтоверт, продължи Иванчева.

Накрая ще се докаже, че аз съм давала подкуп, каза шеговито тя. Ние сме осъдени за 187 000, което го няма в обвинението.

Нейната заместничка Биляна Петрова пък получи 7 години затвор, а соченият за посредник Петко Дюлгеров, също бивш кмет на „Младост“ – 6 години.

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече