сряда, януари 20, 2021

Избор на бебешка количка: На какво да обърнем внимание

Днес сме облагодетелствани от огромно разнообразие при всяка стока, от която може да имаме нужда. Една от най – важните такива за ново появилия се живот е бебешката количка. Тя съпътства бебето в първите няколко години от живота му. За да бъде оптимално комфортна и за него, и за мама, не избързвайте с покупката, а проучете предварително вариантите според целите и изискванията ви.  

Пространство

Най – напред ще се наложи да прецените внимателно наличното място за съхранение и транспортиране на този важен атрибут. В противен случай може да останете неприятно изненадани, че не се събира в колата или в асансьора например. В голям брой от блоковете ново строителство общите площи са нестандартни и твърде ограничени, с цел осигуряване на максимално жилищно пространство. Ето защо е от голямо значение дали количката ще минава от там, от където ще ви се налага ежедневно да го правите.

Екстри

Всички производители стремглаво се надпреварват за вашето внимание и добавят всякакви екстри към моделите на бебешките колички. Повечето от тях сигурно ще са ви от голяма полза, но най важните неща, на които трябва да обърнете внимание са столчето за кола и коша за новородено. Попитайте и вижте дали има възможност за изцяло легнала позиция. Всичко друго би било допълнително удобство, като дъждобрани, чанта за багаж, чадърче за слънце, но лесно бихте си ги набавили и самостоятелно, при това не на висока цена, така че не правете компромис за дреболии.

Килограми

Все по – предпочитани са олекотените варианти, произведени от здрави материали, които няма да затруднят майката при пренасяне, а същевременно ще посрещнат нуждите от много дълги, всекидневни разходки. Семпъл, но практичен дизайн може да е най – доброто решение за спортните родители, които залагат на движението и обиколките из парковете.

Модулни варианти

Ако нямате намерение да сменяте количката в процеса на растеж на бебето, заложете на модулна такава. Тя обединява в себе си коша за новородено, летен вариант, столче за кола и редица други адаптиращи се системи, като обръщане посоката на движение, чашки за кафе, допълнително място за багаж и други.

Повече от едно бебе

Обикновено количките за близнаци се състоят от две седалки разположени една до друга или една зад друга. Съобразете възможностите и нуждите си преди избора. Те при всички случаи ще бъдат по – обемни и тежки, но функционалността не липсва и тук. Удобства, като завиващ волан, или места влизащи едно под друго за спестяване на пространство са улесняващи бита екстри. Все пак това е нещо, което ще използвате почти постоянно през първите няколко години от живота на вашите наследници.

Голям избор на бебешки колички от магазин Слънчице.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече