неделя, септември 27, 2020

Как да я впечатлиш и на втората среща?

Ако първата среща между Вас и дамата обект на желанията Ви е минала добре, то трябва да планирате следващите стъпки. Да предположим, че сте си допаднали като двойка и сте се уговорили да се видите още веднъж. В този случай, трябва да измислите стратегия, с която тотално да докажете джентълменските си заложи и да впечатлите така желаната жена.

В много случаи мъжете подхожда стандартно. Избират скучен ресторант и пристигат с букет цветя. Да, това е мил жест, но помислете дали е достатъчен, за да оберете овациите. Ако искате да счупите стереотипите, ще Ви дадем няколко практични идеи, които можете да използвате.

Заведете я на готино събитие

Преди втората среща, трябва да се подготвите добре. За целта проучете различните събития и мероприятия, които предстоят. По всяка вероятност при първото Ви съприкосновение с дамата, сте разбрали какво харесва и обича. Така например, ако си пада по концертите, можете да изберете нещо интересно. Има жени, които харесват футбола. Ако и тя е сред тях, не се колебайте да купите билети за мача на любимия и отбор.

Избягвайте клишетата като кино и театър. Да, разбира се, няма нищо лошо да гледате някой интересен филм, но нека това да е по-нататък. Жените харесват романтичните и споделени мигове. Ето защо, ако и предложите да отидете на интересен фестивал с песни и танци, то тя ще одобри предложението Ви. Естествено, по-късно можете отново да хапнете в ресторанта.

Пикник – класика в жанра

Пикник сред природата е страхотно решение за втора среща. Тук обаче е добре да се съобразите с възрастта и стила на дамата. Ако тя си пада по по-шумните забавления, едва ли идеята ще и допадне. В случай, че говорим за романтична натура, която харесва природата, птичките и пчеличките, е нужно да изберете хубаво място, където да се уедините.

Демонстрирайте и кулинарните си умения. В кошницата за пикник сложете нещо по-различно от пържоли и яйца. Влезте в някой сайт за рецепти и забъркайте нещо интересно. Сладкишите са най-подходящи в случая, така че не ги изключвайте от менюто за излета сред природата.

Посетете шоу програма

Един от най-добрите начини да скъсите дистанцията е, когато предложите повече смях и забавления. В този ред на мисли, можете да се насочите към някоя шоу програма с комици, където да Ви предложат нещо по-различно от стандартния театър. С шеги и закачки времето ще мине, а Вие ще се доближите все повече до сърцето на възлюбената Ви.

Изживейте неповторими мигове, като се забавлявате с професионални актьори, те ще Ви донесат много настроение и тази нощ ще остане един хубав спомен за Вас. Гледайте обаче да не я заведете на някакво пошло представление, което по-скоро ще я разочарова и отдалечи от Вас.

Предприемете пътуване

Това е вариант, ако дамата обича приключенията. При положение, че тя Ви е сподели за пътувания в различни градове и държави, зарадвайте я с интересно предложение. В България има много интересни градове, исторически села и страхотни кътчета, които ще Ви остават без дъх. Това съвместно пътуване гарантира още един топъл спомен, който ще помните дълги години наред. Тук е много важно да не я притискате, а да дадете пътуването просто като идея. Ако решите да предприемете пътуване до по-екзотична дестинация и имате нужда от средства, не се колебайте да се обърнете към cashcredit.bg.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече