сряда, октомври 21, 2020

Кога е Черен петък 2020?

Повечето от нас се възползват от най-голямото шопинг събитие в световен мащаб и закупуват стоки, услуги и подаръци на изключително ниски цени на този ден. На всички е ясно, че става въпрос за ежегодната шопинг кампания Черен петък. Както всяка година така и през тази, събитието се провежда в края на месец ноември. Точната дата се променя всяка година, като за тази година официалната засега обявена дата за провеждане на кампания черен петък е за 27.11.2020 г.

Всеки, който се интересува или очаква това събитие, може да се възползва от супер изгодните оферти, които търговците предлагат тогава. Някои потребители закупуват мобилен телефон, таблет или телевизор, други очакват супер изгодни оферти за пътувания, трети купуват подаръци за Коледа на ниски цени, а някой купуват напълно непотребна вещ, само защото е с огромно намаление. Въпреки надигналите се конфликти на расистка основа в Америка тази година, надяваме се и тази година да се радваме на кампания черен петък не само у нас, но и по цял свят. Самият произход на понятието „черен“ произтича от минали събития като крах на фондовата борса или с обезценяването на златото през 19в. По-късно понятието „черен петък“ се използва от полицаите във Филаделфия, с която наричат тълпите от хора, излезли да пазаруват след Деня на благодарността. Именно от там шопинг събитието започва своето съществуване и се провежда всяка година. С нарастващия дял на електронната търговия в световен мащаб, а и у нас, ежегодно се отбелязва ръст на потребителите, които ползват и пазаруват от интернет. Всяка изминала година все повече търговци проявяват интерес да се включат в шопинг събитието Черен петък и се стараят да предложат супер изгодни оферти и цени на този ден. Разбира се, покрай цялата тази суматоха около Черен петък, е възможно да попаднете на некоректен търговец, който предлага измамни намаления. Затова нашият съвет е да заложите на големи и утвърдени брандове и онлайн магазини, при които вероятността това да се случи е значително по-малка.

Някои търговци вече започнаха да подготвят своите маркетингови стратегии, целящи да предоставят най-ниската и изгодна цена по време на събитието. Ако нямате спешна нужда от даден продукт или услуга нашият съвет е да изчакате 27.11.2020 и да се възползвате от промоциите и реалните намаления. Въпреки някои противоречиви мнения, по време на Черен петък могат да се намерят наистина супер изгодни оферти и предложения. Възползвайте се от тях! Имайте в предвид, че доставката на поръчан по време на Черния петък продукт може да се забави, тъй като търговците и куриерските фирми са затрупани от свръх обем работа в този период.

И така за всички, които очакваме Черен петък 2020 с нетърпение ви съветваме следното: предварително изберете продукт или услуга, които бихте искали да закупите на този ден. Бъдете един от първите, които ще закупят този продукт, защото някои количества се изчерпват изключително бързо. Доверявайте се само на доказани търговци и големи онлайн магазини. Предвидете повече време на доставка и се наслаждавайте на наистина изгодните покупки.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече