събота, октомври 16, 2021

Лидерите в Европа ми се обаждат и ме питат: Бойко, какво става в България?

Надявам се, че министърът на икономиката най-сетне ще даде фирмите, на които са дали кредити през тези два месеца, да ги видим. ДПС казват рестарт на държавността, а така я рестартираха, че не могат да съставят правителство, дори не искам да ги коментирам.

Това заяви Бойко Борисов.

Когато говорим за ковид фактите, след нашето управление сме оставили България в най-блестяща ситуация от всички държави в Европа. Дори когато заразените се вдигат, те са с няколко пъти по-малко от Гърция. Затваряхме и отваряхме най-рано ресторантите, осигурихме 3 милиона ваксини от всички модели, каза още Бойко Борисов пред медиите.

През ден ми се обаждат лидерите в Европа и ме питат: Бойко, какво става в България? Искам да кажа на всички, които говорят за Дългата ръка на ГЕРБ. Оставете ГЕРБ, ГЕРБ не Ви пречи, имате прекрасно мнозинство в парламента, решете всички задачи. Вие два месеца преди изборите създавахте илюзиите, че ще направите правителство без ГЕРБ. Сега с какво Ви пречи ГЕРБ? Ние сме опозиция и си задаваме въпросите. Много искам да видя моделът Трифонов, но той в момента не е управляващ. Подкрепете го, нека управлява. Искам да сменят тона и доброто да започне да побеждава, само с омрази и обиди нищо не се получава, допълни Бойко Борисов. 

Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече