сряда, януари 27, 2021

Местни избори 2019: Ивайло Калфин, АБВ: „Визия за София“ според експерти струва 100 млн. лв., което в следващите сто години няма как да се направи

„Визия за София“ според експерти струва 100 млн. лв., което в следващите сто години няма как да се направи.Това каза в интервю за Агенция „Фокус“ водачът на листата на АБВ в София Ивайло Калфин. Според него към този момент предизборната кампания върви доста равно. „Да не кажа на моменти и скучно. Всички претенденти особено за кметското място предлагат много сходни решения за София. Всичко като се чете от г-жа Фандъкова, от г-жа Манолова са изключително хубави неща, които ще се случат в София.

Проблемът е, че до голяма степен тези ангажименти, включително и на сегашния кмет, не са обвързани финансово“, коментира Калфин.

„В същото време се концентрира вниманието върху нещо, което е направено или върху нещо, което не е направено. Зависи дали кметът защитава това, което е свършил или това, което още не се прави. Никой не очаква в София нещата да се случат изведнъж и да станат във всички квартали. Не може да има квартали в София, които 30 години вървят назад и живеят в миналия век и най-вероятно ще продължат да живеят в следващите няколко мандата на кмета, ако продължи по този начин. Много хубави приказки се говорят за много неща, не виждам финансова обвръзка. Не виждам това, за което за нас от АБВ е основно – да се промени начина, по който се управлява столицата“, обясни водачът на листата на АБВ.

Деница КИТАНОВА

Източник: Focus-news

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече