сряда, септември 29, 2021

На какви виртуални спортове може да се залага в Palms Bet?

За да увеличат разнообразието си от възможности за залог букмейкърите не могат да измислят нови спортове, но пък могат да създадат виртуална версия на вече съществуващи такива. Именно това е един от трендовете през последните години, към който все повече сайтове за залози прибягват. Разбира се, виртуалният спорт няма как да бъде толкова атрактивен и емоционален колкото реалния, но пък има своите плюсове, като например това, че може да залагате на него по абсолютно всяко време на денонощието,  а също и че отделните срещи траят не повече от няколко минути, така че на практика почти веднага разбирате, дали сте направили печеливш или губещ залог. 

Виртуалните спортове представляват симулация на видео игра, в която обаче вие нямате контрол, а само наблюдавате случващото се и евентуално залагате на някой от предложените пазари, които пък съответно стават все по-разнообразни и интригуващи. Трябва да отбележим и фактът, че за разлика от реалния спорт, тук временната форма и като цяло статистиката няма как да играе важна роля при направата на залог, тъй като в същността на виртуалните спортове стои генератор за случайни числа и на практика трябва да разчитате повече на късмета си. 

Отскоро виртуалните спортове вече присъстват и в портфолиото на Palms Bet, като дори се предлага немалък избор от различни надпревари, на които може да се залага. Най-голямо внимание се обръща на футбола, като той включва цели шест шампионата – по два от Англия, Италия и Испания. Имената на отборите са съкратени, емблемите и фланелките са променени, но въпреки това всеки футболен запалянко се ориентира за кой тим става въпрос. По всяко време на разположение е списък с 11 мача от всеки шампионат, на които може да се залага като на всеки три минути стартира следващ двубой. Разнообразни са и възможностите за залог, като освен за краен победител може да се залага още на пазари като двоен шанс, резултат след първото полувреме, под и над голове и други.

Ако пък предпочитате да залагате на по състезателни дисциплини, то на разположение са виртуални надбягвания с коне и хрътки, както и автомобилно състезание. В трите случая структурата е доста сходна, като може да залагате кой ще завърши на първо място или пък да направите комбинация, прогнозирайки първите три финиширали участника. Друг виртуален спорт, който ще откриете в сайта на PalmsBet е тенисът на маса, като отново както при футбола, насреща винаги имате списък с 11 срещи, на които да залагате, като всяка от тях започва през три минути. Осигурен е и достатъчно богат пазар, тъй като осен за краен победител в срещата може да залагате още на селекции като брой точки, най-дълга серия от точки, първи достигнал определен брой точки и дори за точен резултат. 

Макар и да не се вписва точно с виртуалните спортове, то в тази секция е добавена и игра на Кено, която наподобява на игри като бинго и тото. Предварително избирате до 10 числа измежду 80, след което започва теглене на 20 произволни числа и в зависимост от това дали и колко от числата ви съвпадат печелите съответната сума. 

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече