четвъртък, юни 24, 2021

Пентагонът: НЛО многократно са блокирали американската ядрена технология

Неидентифицираните летящи обекти (НЛО) многократно са се намесвали в американската ядрена технология, принуждавайки някои съоръжения да излязат от строя, заяви пред „Вашингтон Пост“ бившият шеф на секретната програма за идентифициране на аерокосмически заплахи в Пентагона Луис Елизондо.

Разкритието идва преди публикуването на некласифицирания доклад за неидентифицирани въздушни феномени (UAP), наблюдавани от пилотите на американския флот, който се очаква да бъде представен на Конгреса по-късно през юни.

„До този момент в страната сме имали инциденти, при които тези обекти са се намесвали и всъщност са блокирали ядрените ни възможности“, каза Елизондо в интервю.

Докато някои може да счетат инцидентите за „мирни прояви“, има данни, които предполагат, че НЛО са се намесвали в ядрената технология и на други страни и „всъщност са ги включвали, пускали са ги онлайн“, каза експертът.

„Мисля, че до този момент със сигурност има достатъчно данни, за да се докаже, че има интерес към нашата ядрена технология, както и потенциал дори за намеса в тази ядрена технология“, каза Елизондо, отбелязвайки, че няма нищо изненадващо във възможния засилен интерес към способностите на САЩ, свързани с тяхната ядрена технология.

Коментирайки предстоящия доклад, експертът каза, че в него „категорично се доказва веднъж завинаги“, че UAP не са американска технология, нито руска или китайска.

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече