неделя, август 1, 2021

Полицаи си спретнаха купон по време на пандемия

Полицаи вдигнаха купон в Сандански по време на пандемия. Областната дирекция на МВР – Благоевград започна спешна проверка по случая. Видеоклип от партито е качен в социалните мрежи.

Част от компанията са били полицейски служители. По случая започна проверка както на МВР, така и на Регионалната здравнa инспекция. Първоначалната проверка на РЗИ е установила, че нарушение няма, тъй като заведението не е работило в деня на проверката, предава NOVA.

„Вчера на обяд направихме съвместна проверка, която установи, че заведението не работи към момента. На видеоклипа в социалните мрежи се виждат 10 или повече души, които танцуват в заведение. Трябва да се установи кога е заснет клипът и къде точно. Ако е частно парти и не е в обект за обществено предназначение, няма проблем до 15 души. Нарушението тук идва от това, че купонът е в такова заведение”, обясни началникът на РЗИ д-р Калоян Калоянов.

За да бъдат санкционирани участниците в клипа, първо трябва да се докаже тяхната самоличност, както и датировката на клипа. Д-р Калоянов отказа да коментира дали излъчването на живо в социалните мрежи е провокация.

Източник: Novavarna.net

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече