неделя, юни 26, 2022

Репетирате дали ше ви оправя още днеска или кво? (ВИДЕО)

Репликата от заглавието излезе от устата на премиера Бойко Борисов на старта на днешното редовно заседание на правителството – по адрес на ръководителя на АПИ Георги Терзийски.

И продължи: „Провокирате ме дали много бързо ше го направя или до следобед?!“. „Във всеки център на населено место около София отиваш лично днеска, заставаш на площада и като едно време тея, глашатаите: „Няма да има винетки!“. Викаш по три пъти, обикаляш и се прибираш тогава – ясно?!“, избухна премиерът. „И още един път ако ми направите така да се задъхам преди Министерски съвет, ше бъде много критично за вас – много бързо критично. Свободен си“, завърши министър-председателят.

Причина за острите думи е недоволството на живеещи в Столична община заради опасенията, че ще се плаща винетка за пътища като Северната тангента и Самоковско шосе.

Източник: Actualno.com

Няма да допусна поредни протести заради винетките. Разпоредих незабавни мерки от страна на АПИ, така че хората от населените места около София да не плащат за винетки. Те са част от града. Още днес хората трябва да бъдат информирани, че няма да е нужно да си купуват винетки.

Публикувахте от Бойко Борисов в Сряда, 19 февруари 2020 г.
Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече