петък, юли 3, 2020

Румънски министър дава интервю без панталон

Румънският министър на младежта и спорта Йонуц Сторе смята, че страната му, заедно със Сърбия, Гърция и България, има реален шанс да спечели организацията на Европейското първенство по футбол през 2028 година.

Министърът стана тема в устата на румънците, защото по време на онлайн интервюто му камерата излезе от контрол и показа, че няма панталони, а е само по бельо. Физиономията на водещия в телевизионното студио събуди весело настроение, пише Mozart sport, цитиран от БГНЕС.

Излязлата от контрол за секунди камера показа, че за министъра важното е да е с риза, а как е облечен от кръста надолу е за „скрита камера”, коментира изданието.

Когато става въпрос за организирането на голямо спортно събитие в тази област, водещите държавни структури на споменатите страни обявиха кандидатурите си за турнира преди края на миналата година. Те също така се кандидатираха и за Световната купа през 2030 година.

„Евро 2028 е голяма и осъществима идея. Можем да организираме турнир в партньорство със Сърбия, България и Гърция. Всички страни изпълняват условията за стадиони. Има проблеми с инфраструктурата и трафика, които трябва да бъдат решени. С поглед в по-широк план мисля, че можем да ги решим. Можем да имаме добър проект с реален шанс за успех”, казва Сторе, предаде БГНЕС.

Остава да се види дали споменатите проекти са наистина реалистични и какви са шансовете за реалното им изпълнение.

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече