сряда, юли 28, 2021

Съпругата на Валентин Терзиев: Може би не е свален, но е оставен без шанс да се спаси

„А може би не е свален, а е „моята версия“, но е оставен без шанс да се спаси, което е същото, като да е свален, а крайната цел пак е същата – доказване на генерал „Еди кой си“ на всяка цена пред НАТО, а те даже са няколко с това име, за сметка на участниците в учението.

Това пише в социалната мрежа Фейсбук Димитрина Попова, съпруга на загиналия по време на военни учения на НАТО пилот на МИГ-29 Валентин Терзиев. Тя споделя и видео на популярния журналист Станислав Цанов, който направи видео с различните версии за инцидента. В него той допуска хипотезите, че Терзиев може да е свален от вражески или „приятелски огън“.

„Моля всички хора за съпричастност чрез споделяне и разбиране, за вникване в този инцидент, който не е просто „нещастен инцидент“, вследствие на техническа повреда, а е изцяло човешка грешка, но не на пилота, както се опитват направо да „натъртят“. И дано разберете, че всички тези ръководни постове имат силен политически гръб. Моля за съпричастност, но не в болката, а в борбата с властта. Трудна, но не и невъзможна, ако те подкрепя широката общественост.“

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече