вторник, октомври 19, 2021

Скандално разкритие след аутопсията на Коби Брайънт

Риталинът се дава за хиперактивност и липса на концентрация при децата, но може да има действие подобно на кокаина при възрастните и да доведе до зависимост

Баскетболната звезда Коби Брайънт е бил под въздействието на лекарството Риталин в момента на полета с хеликоптер в края на януари, отнел живота му, този на дъщеря му Джиана и на още няколко души.

Това гласят заключенията от направената му аутопсия, като се подчертава, че препаратът е забранен за употреба от Световната антидопингова агенция.

Риталинът се дава за хиперактивност и липса на концентрация при децата, но може да има действие подобно на кокаина при възрастните и да доведе до зависимост.

Преди дни адвокатът на пилота, управлявал катастрофиралия хеликоптер обясни, че вината за инцидента е колективна и всеки от пътуващи ясно е осъзнавал рисковете от полета при лошо време.

Сега трябва да се установи дали употребата на Риталин може да доведе до изкривяване на преценката на човек и дали ако не беше взел препарата Брайънт, нямаше да вземе друго решение преди полета.

Източник: Fakti.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече