неделя, юни 26, 2022

Заведенията изразиха готовност за протести. Емил Коларов: Този път няма да са мирни

На какво са готови от бранша, за да запазят бизнеса си и да продължат да работят?

Заведенията отново в протестна готовност поради новите ограничителни мерки – ограничено работно време до 22:00 ч. и използване на до 50% от капацитета си. Какви ще са действията им разказва пред БНТ Емил Коларов – председател на Сдружението на заведенията в България.

“Новите мерки най-вероятно ще доведат до това, че няма да се спазват. Нашите колеги най-вероятно няма да ги спазват. Ние сме потресени. Принудиха ни да си ваксинираме персонала, да изискваме зелени сертификати, най-накрая ни наложиха нови ограничения”, заяви Емил Коларов.

“По-антиваксърска заповед, от тази на Столичиното РЗИ, няма. С нея те отказват хората да се ваксинират. Работейки със зелени сертификати, не би трябвало да има никакви други ограничения за нас”, категоричен е Коларов.

“Имаме среща на нощните клубове днес от 15 часа. От 17 часа ще дадем изявление за медиите, ще режим какво ще правим”, допълни още Емил Коларов.

“100% ще има протести и този път няма да са мирни. С всички законови средства ще отстояваме нашите позиции”, заяви още председателя на Сдружение на заведенията в България.

Източник: Novavarna.net

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече