понеделник, юни 27, 2022

3 предимства на използването на услуги за летищен трансфер

Първото нещо, което повечето пътници се опитват да разберат веднага след като кацнат на летище София е да наемат местно такси, да наемат автомобил или да резервират трансферни услуги на летището. Макар че всяка таксиметрова услуга има своите предимства и ползи, летищните трансферни услуги превъзхождат всички, когато става въпрос за безопасност, комфорт, лесно качване и цени. Тези 24×7 трансферни услуги, които предлага Unitrans работят директно от и до летищата в София, Пловдив и Бургас, като по този начин спестяват време и пари на пътниците.

Не е необходимо да се попълват дълги документи, тъй като повечето от тези услуги могат лесно да се резервират онлайн, а също така са и много икономични. Те са особено полезни за пътуващи служители или хора в командировка, тъй като често им се налага да бързат за среща веднага след пристигането си на летището.

Ще  ви представя само  3 ползи и предимства на резервацията на услугата за директен трансфер от летище София, които ще ви убедят, че си струва да се възползвате.

1. Нулево време за чакане:

Услугите за трансфер от летище гарантират, че буквално няма да чакате, преди да се качите в таксито. За разлика от наемането на местни транспортни услуги или общи градски таксита, които изискват да чакате на опашки дълго време, преди най-накрая да се качите в таксито, услугите за трансфер от летището ви позволяват да се качите в таксито за нула време. Лесният процес на резервиране ви гарантира, че можете да резервирате таксито много часове предварително, така че когато кацнете на летището, да не се налага да чакате таксито да се появи.

Таксито и шофьорът ще ви чакат на изхода за заминаване или пристигане, като на практика ще ви осигурят удобно и бързо пътуване.

2. Можете да пътувате с местен шофьор

Когато кацате в нов град като София, ако идвате от друга точка на света, най-вероятно ще искате да разгледате новото място,  да напазарувате местни продукти, които градът предлага. Най-доброто предимство на летищните трансфери е, че те разполагат с местни шофьори, които да ви разходят из града  и да ви закарат до дестинацията. Тези местни шофьори имат голям опит в шофирането по улиците на градовете и по този начин могат да ви отведат до дестинацията по-бързо.

Летищните таксита със сигурност са по-добри, отколкото да шофирате със собствения си автомобил или да наемете местна таксиметрова служба, чиито шофьори може да се затруднят да се ориентират в пътищата и трафика. Не само това, ако планирате да останете за повече от няколко дни, първото ви пътуване с местен шофьор в услугата за летищен трансфер може също така да ви помогне да научите доста места за разглеждане на забележителности, най-добрите местни заведения за хранене и най-евтините пазари наоколо. Толкова много ползи за толкова малко си заслужава!

3. Фиксирани цени

Единственото нещо, което дразни повечето пътници  са необоснованите и ненужни допълнителни такси, които се добавят към тарифите на такситата. Това кара пътниците да са намръщени и цинични по отношение на резервациите на местни таксиметрови услуги. Именно тук услугите за трансфер от летището се намесват, за да променят ситуацията.

Услугите за летищен трансфер са с фиксирани цени, без никакви допълнителни такси за всеки пакет. Клиентът може лесно да провери общата цена на цялата услуга, която включва цената на горивото, таксата за поддръжка и други такси.

При добре позната и реномирана услуга за трансфер от летище няма вероятност да бъдат начислени допълнителни такси от фирмата за резервации. Услугите за трансфер от летище предлагат пълна прозрачност в своята процедура за резервация, като съобщават на клиентите общата цена, включваща всички допълнителни такси. Клиентите не трябва да плащат никакви допълнителни такси и имат комфорта да знаят точно каква сума да платят, в зависимост от дестинацията, към която са се отправили, а дестинациите, до които Unitrans може да ви закара са буквално стотици:  Пловдив, Варна, Бургас, Велинград, Банско, Пампорово, Хисаря, Боровец,  Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Велико Търново и още много други.

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече