петък, юни 18, 2021

7 първоаприлски шеги, които си струва да спогодите на приятелите си

Първи април е работен ден. В четвъртък всеки прекарва по-голямата част от времето си в компанията на своите колеги и приятели. Струва си да измислите някоя шегичка и закачка, с които да разведрите обстановката.

Какъв номер обаче да спретнете на колегите си? Идва ли ви нещо наум? Ние имаме 7 страхотни предложения за вас, от които да се възползвате. Ето ги и нашите гениални идейки за първоаприлски шеги:

1. Вземете си няколко чифта облекло на работното място

Това е един доста оригинален номер. През час ставайте от мястото си да се освежите в тоалетната и променяйте изцяло стайлинга си. Правете се, че нищо не се е случило. Сигурни сме, че всеки около вас ще бъде истински изненадан от случващото се и няма да смее да коментира на глас онова, което си мисли.

2. Сложете бележка на колата на ваш колега!

Да, това е страхотна шега, която задължително трябва да се пробва. От вас се изисква да надпишете една извинителна бележка и да я залепите на предното стъкло на автомобила на ваш колега. Извинете се за щетите, които сте нанесли на фара, бронята или огледалата. В първия момент собственикът на возилото ще бъде стъписан, а все пак това е целта на всяка закачка.

3. Почерпете колегите с нетипичен десерт

Свикнали сме в офиса от време на време да носим почерпка без повод. Направете го точно на първи април. Купете пакет бисквити с бял крем. Набързо премахнете пълнежа, който слепва двете половинки и на негово място сложете малко количество паста за зъби. Забавлението ще бъде на макс.

4. Разменете табелките в тоалетната чиния

Ако имате табелки, посочващи дали тоалетната е предназначена за дами или господа, разменете ги. Дори колегите ви да не се вържат на този номер, то хората, които за пръв път посещават работното ви място, ще бъдат истински учудени от разпределението.

5. Сменете картинката на десктопа

Това е един доста сполучлив номер, на който никой няма да се разсърди. Ако не ви се отдаде възможност да го направите на първи април, запазете го за някой друг ден.

6. Оцветете млякото, което добавяте към кафето си сутрин

За да бъде утрото по-цветно и засмяно, направете точно това. Купете безвреден оцветител и го добавете към млечната напитка. Стойте настрани и наблюдавайте учудените погледи на вашите мили колеги.

7. Променете езика на телефона на ваш близък колега

Ако сте твърде близки с някой от колегите си, то навярно можете да отключите неговия телефон. Променете набързо езика му, преди да се е усетил. Най-силен ефект ще има шегата, ако изберете китайки език!

Посмеете се, смехът е здраве!

Източник: Actualno.com

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече