сряда, септември 29, 2021

Арестите започнаха: Арестуван е шефът на трето районно в Пловдив

Акция тече в Пловдив. Има арестувани полицаи.

Задържан е шефът на Трето районно в Пловдив Самуил Хаджиев. 

От сградата се изнасят документи. Пълно е с полиция. 

За кратко време той се издига от патрулен полицай сержант в Четвърто районно, през инспектор в Пазарджик, началник на районното в Раковски до началник на Трето районно, предаде Plovdiv24.bg.

Самуил Хаджиев е роден през 1987 година в Кричим. През 2017 г. е добил бакалавърска степен по специалност „Защита на националната сигурност“ във Варненски свободен университет. В системата на МВР започва работа през 2011 г. като полицай в РДГП „Елхово“.

От  2013 г. заема същата длъжност, а впоследствие става и старши полицай, в сектор „Охрана на обществения ред“ в Четвърто РУ – Пловдив. В периода  2014-2015 г. е младши разузнавач в сектор „Криминална полиция“ на същото подразделение, а през 2018 г. е назначен като разузнавач в отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Пазарджик.

От 21 август 2019 г. е полицейски инспектор в сектор „Охранителна полиция“ на Шесто РУ – Пловдив. След това застава начело на РУ Раковски. От зимата на 2020 година е шеф на Трето районно.

За постигнати високи професионални резултати по време на службата си в МВР е награждаван многократно. Заедно с него е задържан и друг служител на полицията.

Източник: Petel.bg

Подобни публикации

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече